topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Tagadhatatlan, hogy Tolvai Reni napjaink egyik legmegosztóbb személyisége: vannak, akik elítélik őt extravagáns stílusa miatt, mások pont emiatt kedvelik. Bár kívülről úgy tűnik, zárkózott, az énekesnő egyáltalán nem az: egy interjúban mesélt őszintén mind a magánéletéről, mind a nehéz időszakokról, de még a Megasztárról és a gyermekkoráról is.

Utóbbiról Reni elmondta, hogy nagyon jó gyermekkora volt, ugyanis szülei mindig támogatták őt.

„Csodálatos álomcsaládom és gyermekkorom volt. Semmi rosszra nem emlékszem, mert gyönyörű volt, mindenben támogattak, mindent megtettek azért, hogy azt csinálhassam, amit szeretek. Egész hamar észrevették, hogy vonzódom a zenéhez. Apukám az egész gyermekkoromat felvette kazettára, így nekem megvan rögzítve az összes születésnap és karácsony. Láttam, mi történt, amikor reagáltam a zenére, egyből énekeltem és táncoltam, így nem volt kérdés, mit szeretnék csinálni” – mesélte Reni, akit gyakran támadnak be rosszakarói a közösségi oldalakon megosztott tartalmai miatt.

„Ezeket a felületeket fotóalbumként használom. Nem jellemző, hogy kiöntsem ott a lelkemet; arra itt vannak a barátok, a család. Régen érzékeny lány voltam, megviseltek a dolgok. Rosszul érintett, ha megírták, hogy villantottam valahol. Mostanában vettem észre, hogy az évek múlásával egyre kevésbé érdekel. A sok kritika ellenére nem változtam meg. Ugyanúgy szeretem a kirívó, extrém ruhákat. Attól, hogy nincs olyan posztom, amiről ne írnának valamit, én nem akarok megváltozni. Nem zárkózom be csak azért, hogy ne bántsanak tovább” – mesélte, hozzátéve: a sértő üzenetek sem hatják meg.

„Szoktam ilyeneket kapni és látni, de teljesen hidegen hagynak. Már nem is bántanak meg. Kapok olyan sértő üzeneteket, amiken a barátaimmal jókat szoktunk mulatni. Kell azért egy vastag bőr az arcra, hogy ne hassanak rám. Úgy érzem, tisztában vagyok azzal, hogy ki vagyok és mit szeretnék csinálni, szóval nem tudnak megbántani” – fogalmazott.

Bővebben a Blikk oldalán olvashatnak

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva