topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz

Magyarok Világszépe

Fásy konyha

Fásy Zsüliett úgy négy évvel ezelőtt drasztikusan változtatott az életmódján. Az akkor szőke, jó húsban lévő lány titokban belevágott egy szigorú diétába, amit ő alakított ki saját magának. Két évvel ezelőtt már 45 kilótól sikerült megszabadulnia. Azóta sem állt meg a fogyásban Fásy Ádám lánya, egyre karcsúbb. Rajongói, követői már aggódnak is érte, és arra kérik, ne fogyjon többet! Persze, nem győzi fogadni a bókokat, hiszen gyönyörűbb, mint valaha.

Elképesztő átalakuláson ment keresztül. Ugyan azt mondja, a megújulással csak külsőre változott, a személyisége nem. A Zeneexpressz sztárja valóban megmaradt ugyanannak a szerény és kedves lánynak, aki volt.

 

- Speciális ruhaboltban tudtam csak vásárolni, ahol 3 XL méreteket is árulnak. Akkor lett elegem a plusz kilókból – mesélte korábban a Kiskegyednek. - Beláttam, hogy nem valók nekem az időszakos diéták. Nagy szenvedés árán, ha le is fogytam pár kilót, ahogy abbahagytam a fogyókúrát, a duplája jött vissza. Nálam ez másképp nem működik, csak úgy, hogy teljesen életmódot váltottam. Saját magam alakítottam ki az étrendemet. Jó egy év után elmentem egy butikba, és nem is mertem bevinni a próbafülkébe a legkisebb méretű ruhát. Az M-es méret nagy volt rám. Mikor az eladó közölte velem, hogy a kiszemelt darabból S-es méret kell, magam is alig hittem el, hogy ennyit változtam.

Forrás: Blikk Rúzs

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva