topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

fasyadam01A Fásy Mulató zenei show műsor ötlete a ’99-es év végén pattant ki a rendező, és egyben a névadó Fásy Ádám fejéből. Ebben az évben jelentkezett először a hegyeshalmi Paprika Csárdából egy szilveszteri műsorral. A produkció hatalmas sikert aratott a nézők és a résztvevők körében egyaránt. A kedvező fogadtatás és a nagy siker arra sarkallta a rendezőt, hogy érdemes lenne hetente egy állandó TV műsorral jelentkezni, melyben azokat a művészeket, embereket vonultatja fel, akiket vagy elfelejtett a média, vagy még fel sem fedezett. Az első adás nagy sikere után a műsornak a budapesti Vigadó Étterem adott otthont, mely szombat esténként jelentkezett a Magyar ATV csatornáján.

2001. július 28-án a Fásy Mulató műsorán 30 000 néző volt jelen Tiszaújvárosban, melyet élőben közvetített a televízió. A rohamosan növekvő televíziós nézettségi mutatók a szervezőket is meggyőzték. Novembertől már a Moulin Rouge-ban kerültek felvételezésre a műsorok. Határainkon túl is nagy érdeklődés követte a produkciót, számtalan levél érkezett a szerkesztőségbe pl.: Erdélyből és Szlovákiából. A szentestén sugárzott karácsonyi Fásy Mulató, mely a Vidámszínpadon került rögzítésre, különösen kedves volt a műsor készítői számára, hiszen alkalmuk nyílt a jászfelsőszentgyörgyi óvodásokat és iskolásokat vendégül látni a műsorban. Az Asix Rt. felajánlásainak köszönhetően pedig számos ajándékkal gazdagodtak a gyermekek, ezzel is emlékezetessé téve számukra a szeretet ünnepét. A szilveszteri különkiadással Százhalombattáról jelentkezett, ez idő tájt született meg a Fásy-Mulató dal is, melynek írója és zeneszerzője Kaszás Péter.

 

 

fasyadam deg

 

DSCN8530web

2002-ben tovább folytatódtak a tévéfelvételek és fellépések, a sikeres év zárásaként Várgesztesről jelentkezett a szilveszteri különkiadás. Az ezt követő évben a csapat elindította országos turnésorozatát, többek között Tápiószentmártonból jelentkeztek hatalmas élő műsorral. Az óévbúcsúztató-újévköszöntő tévéfelvételnek a budapesti Kaméleon Klub adott otthont.

2004-ben és 2005-ben újabb arcokkal bővült a Fásy Mulató tárháza. Szabad téri fellépéseik hatalmas, több ezres tömegeket vonzottak. A rajongók többek között Szolnokon, Százhalombattán és Nyíregyházán láthatták élőben kedvenceiket. Hajdúszoboszlón olyan neves előadók léptek a színpadra, mint a Karthago együttes, Tóth Vera, vagy Mága Zoltán és az Angyalok. A karácsonyi és szilveszteri műsornak hangulatos otthont adott Pécs városa.

2006 februárjában nevet és arculatot váltott a műsor. Zeneexpressz címen sugározta tovább az adásokat az ATV csatornája. A tartalom és a küldetés azonban változatlan maradt: műfaji sokszínűséggel, újabb és újabb tehetségek felvonultatásával kielégíteni a közönség igényeit. Bár a televíziós adás neve megváltozott, a köztudatban Fásy Mulató néven említi mai napig a közönség.


2007-ben továbbra is számtalan felkérésnek tettek eleget a műsor létrehozói. Sok más helyszín mellett Medgyesegyháza, Kőrősladány, Vizslás közönsége is tapsolhatott a művészeknek. Abádszalókon rekordokat döntött az összegyűlt nézők száma. Inárcson a festői szépségű Kerpner Udvarház több televíziós felvételhez is helyszínt nyújtott. Itt került megrendezésre a szilveszteri műsor, olyan hírességek közreműködésével, mint L.L.Junior, Szekeres Adrien, az Apostol együttes, Ökrös Oszkár, Rácz Gergő, a Desperado és még sokan mások. Ezt a műsort még emlékezetesebbé tette Fásy Ádám kislányának, Zsülikének a fellépése, aki egy szívhez szóló dallal lepte meg a közönséget.

2012-től 2015-ig a Nóta TV (napjainkban Sláger TV) csatornáján várta a szórakozni vágyókat a Zeneexpressz. Csütörtök és szombat esténként több mint egymillióan kapcsoltak a Zeneexpressz adására. Az AGB kimutatásai szerint a műsor az előkelő harmadik helyen állt nézettségben, csak a két nagy kereskedelmi csatorna előzte meg. A Fásy Mulató című műsor a nosztalgiára vágyó nézőknek nyújtott kellemes időtöltést. A műsor minden hétfőn, illetve minden szerdán volt látható. Ebben az évben a produkció fennállásának 15. jubileumát ünnepelte Makádon. 

 

makad montazs web


2016 fordulópontot jelentett a Zeneexpressz csapatának életében, hiszen novembertől a TV2 Csoporthoz tartozó Zenebutik TV csatornára igazolt át. A Zeneexpressz című műsor megújult külsővel, de változatlanul magas színvonalú produkciókkal zakatol tovább azóta is, a nosztalgiázni vágyókat pedig a Best of Fásy Mulató című műsor várja! Ezen felül két teljesen új adás is debütált, a Buliparádéban a hamisítatlan mulatós zenét ötvözték a gasztronómiával, a Gipsy Kings Tribute-ban pedig a legendás zenekar munkássága előtt tisztelegtek. A latin showműsort nem más vezette, mint Fásy Zsüliett!

2017-ben új műsorral, a Köszöntővel bővült a repertoár. A műsorvezetők, Fásy Zsüliett és Fásy Ádám az ország számos pontjára ellátogattak a nézők kéréseit teljesíteni. A közönség szeretetét mi sem bizonyítja jobban, hogy több mint 200 adás alatt több ezer zenei kívánság teljesült!

2019-től a Zeneexpressz új időpontban jelentkezik a Zenebutikon, szombaton 20.00 órától. Az idei turnésorozatok sem maradhattak el, hatalmas tömegek buliztak együtt Fásy Ádámmal és művésztársaival többek között Dégen, Orosházán, Túrkevén, Zsigárdon, Polgárdiban, valamint a budapesti Klauzál téren.


 

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva