topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Budapest — Nemzetközi babérokra tör Varga Viktor (33). Az énekes még pár hete Fásy Ádám (68) és Frankó Melinda oldalán utazott Egyiptomba, hogy részt vegyen a Top Model of the World elnevezésű szépségversenyen, amelyen akárcsak tavaly, idén is fellépőként lehetett jelen.
Nemzetközi babérokra tör Varga Viktor, több felkérése is érkezett

– Már a második évben hívnak vissza, hogy én legyek ott a showman, ez azért elég megtisztelő. A nagy indián fejdíszemmel sétálgattam a hotelben, a turisták és az alkalmazottak is nagyon megszerettek, rendszeresen jöttek oda hozzám – kezdte lapunknak az előadó, aki azt is elárulta, hogy fellépése után számos olyan felkérést kapott, amiknek köszönhetően könnyen lehet, hogy hamarosan külföldi sikerek elé néz.

Az énekes gördeszkán, indián fejdísz-szel gurult be a színpadra

– Gördeszkázva, tollas fejdíszben érkeztem meg a színpadra, erre fel is kapták a fejüket. A fellépés után azonnal jöttek a felkérések. Ennek a hotelláncnak a tulajdonosa, ahol a rendezvény volt, egy fiatal lány. Ő odajött hozzám, és azt mondta, évek óta keresi ezt a karaktert világszerte.

Egyiptomba mindenképpen akarnak egy klubturnét szervezni nekem, de mivel egy német tévé is élőben közvetítette az egész eseményt, így hajókra és szórakozóhelyekre is hívnak Németországba, illetve Indiából és Dominikáról is van érdeklődés – zárta élménybeszámolóját Viktor.

Forrás: Blikk

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva