topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Hosszú ideig hallgatásba burkolózott, ám most megtörte a csendet Oláh Ibolya: az énekesnő elárulta, miért "tűnt el" hónapokra, részletesen kifejtve, mivel foglalkozik mostanság a koronavírus-járvány miatti otthonülős időszakban.

Várja már a rajongóival való találkozást Oláh Ibolya. Az énekesnő, aki a Megasztár első szériájában tűnt fel, nem tagadja, a koronavírus okozta nehéz időkben ő maga is nyugalomra és biztonságra vágyik, s bár jó ideje dolgozik már önálló estjén, nem tudni, mikor mutathatja be azt. Ám ennek ellenére sem szomorkodik, hiszen rengeteg tennivalója van: az énekesnő most elárulta, miért volt annyira eltűnve az elmúlt hónapokban.

"Igen, tudom... rég nem hallottatok rólam. Pedig hiányoztok ám nekem, mint ahogyan hiányzik a színpad és a közelségetek! Nehéz időket élünk, sokan vannak veszélyben, küzdenek a betegséggel, vagy aggódnak a szeretteikért. Jó lenne már egy kis nyugalom és biztonság. És persze jó lenne, ha végre találkozhatnánk! Az elmúlt év végén szerettük volna bemutatni nektek a Női postát, Presser Gábor gyönyörű zenéivel! Keményen elkezdtünk dolgozni Bíró Krisztával - aki a rendezője - a darabon, aztán jött a csend, a bezárások és vége szakadt a munkának. Lélekben persze készülünk, de a bemutató ideje csak egyre távolabbra tolódik. A szomorúság teljesen jogos lenne, fáj is a dolog, de az elmúlt időt mégsem a siránkozással töltöttem.

A kicsi kertes ház, ahol élek ezer feladatot ad. Rá kellett jönnöm, hogy rendkívül ügyesen hasogatom a fát, rakom a tüzet. Végre a tavasz is elérkezett, így - ha hiszitek, ha nem -, felástam a kertet és a magaságyást is előkészítettem a palántázáshoz! És ami a legcsodálatosabb, gyönyörű zenéket csináltunk a barátaimmal! Igen, igen, hamarosan meglátjátok majd! Szuper kedvemre való szövegek születtek, Hegyi Gyuri nagyon kitett magáért, Födő Sanyival pedig isteni jókat zenélünk. Imádom! Már alig várom, hogy megmutathassam nektek! Ígérem, hamarosan hallhattok egy kis ízelítőt belőle. Szeretnénk, ha a teljes lemez anyagot be tudnánk mutatni, bár ahhoz még van híja az anyagiaknak. Szóval, itt vagyok és jön a Női posta és jönnek a még újabb dalok! Várom a találkozást veletek!" - írta a Facebook-oldalán az első Megasztár második helyezettje.

Forrás: Blikk

Fotó: Oláh Ibolya Facebook

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva