topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

 Korda Gyrgy Balzs Klri Blikk
 Talán az ország leghíresebb és legszerethetőbb házaspárját alkotják, akik szerelemmel és közös hagyományokkal készülnek a húsvétra:

Korda György és Balázs Klári több mint négy évtizedes kapcsolatuk ellenére sem veszítettek a ragyogásukból, sőt, egyre több közös projekttel kápráztatják el rajongóikat.

A páros húsvéti terveiről és a kapcsolatuk titkairól mesélt a hot! magazinnak, beleértve a szigorúan személyre szabott locsolási szokásokat és az egymás iránti apró figyelmességeket, amelyekkel nap mint nap meglepik egymást.

– Szeretnék sonkát főzni és főtt tojást csinálni, mellé tormát szánok. Ezeket szerencsére Gyuri is imádja, mindig reszelt sajttal kéri a tojást! Már az előkészületeket is elkezdtem, beszereztem hatvan falusi tojást az ünneplésre – kezdte Klári, majd férje vette át a szót.

– Kényes téma ez nálunk. Amikor gyerekek voltunk, nem volt lehetőségünk kedveskedni, de felnőttként a hölgyeknek megvan a maguk kívánsága. Klári például csak a saját kölnijével enged locsolni.

Szerencsére már tudom a kedvenc illatát, így mindig jó előre felkészülök belőle. De nálunk alapvetően is a megszokotthoz képest máshogy zajlik az ajándékozás. Szeretjük meglepni egymást mindenfélével a hétköznapokban, apróságoktól a nagyobbakig. Klárika például meglepett a születésnapomra egy táblagéppel! – dicsekedett a művész.
A pár színpadi energiájuk forrásáról is beszélt, ami többek között a közös kártyajátékokban és az egészséges életmódban rejlik. Korda György különösen hangsúlyozta felesége jelenlétének fontosságát mind a színpadon, mind a magánéletben, ami biztonságot és összetartozást jelent számára.

A májusi nagykoncertjük kapcsán a pár kifejezte háláját a rajongóik iránt, akik lelkesedése megtölti majd a Papp László Budapest Sportarénát.

– A legnagyobb húsvéti ajándék számunkra az, hogy több mint tízezer ember vásárolt jegyet a koncertünkre, és akkora az érdeklődés rá, hogy kinyitották a legfelső szektorokat is, amiket eddig senkinek sem sikerült. Ennél szebb húsvéti ajándékot nem is tudunk elképzelni

– lelkendezett Balázs Klári.  Via Borsonline

Forrás: Blikk Rúzs

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva