topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

  Fasy Adam Nanasi Dorottya

 Nánási Dorottya 4 millió forintot érő ruhakölteményben áll a kifutóra / Fotó: Czerkl Gábor

Javában zajlik a Miss Intercontinental világszépe-választás a Vörös-tenger partján, ahol hazánkat Nánási Dorottya képviseli.

Idén nyáron, a Tisza-tó partján megrendezett Magyarok Világszépe szépségverseny győzteseként Nánási Dorottya formált jogot arra, hogy megméresse magát nemzetközi színtéren is.

 Nánási Dorottya nagy megméretés előtt áll

Nánási Dorottya nagy megméretés előtt áll

A 21 éves Dorottyának számos fordulóban kell megmutatnia magát, közülük is kiemelkedik a nemzeti ruhás felvonulás. Ez azért különleges, mert a világ minden tájáról elismert tervezők hosszú hónapokon keresztül munkálkodnak azon, hogy a lehető legjobban prezentálják nemzeti viseletüket, és ezen keresztül kultúrájukat. A ruhaköltemények a divatos megjelenés mellett mélyebb kulturális üzenetet is hordoznak, amelyek a versenyzők személyiségét és az adott ország sokszínűségét is tükrözik.

Káprázatos ruhában fog versenyezni

Káprázatos ruhában fog versenyezni

A Magyar Kézműves Remek-díjas Czédly Mónika által megálmodott nemzeti viselet a magyar zászló színeiben pompázik. A fűzős felsőrész hangsúlyozott derékkal a 16. század óta része a női ruházatnak, és Sisi koronázási ruhája is ezt a tervezést követte. A ruhadarab Hunnia-csipke felhasználásával készült és elkészítése 850 munkaóráig tartott. Kizárólag a csipke 3 millió forintba került, így a teljes ruha összköltsége 4 millió forintot kóstál. Ez az exkluzív anyag hozzájárult a nemzeti viselet egyedi és magas minőségű megjelenéséhez, így az árát méltányolhatóan magasra teszi.

A Mokka stábja Fásy Ádámmal karöltve elkísérte Dorottyát az utolsó ruhapróbára:

Forrás: Blikk

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva