topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Heincz Gábor Biga volt a Palikék Világa by Manna Szóló című műsorában Dombovári Vanda vendége.

A zenész többek között arról is mesélt, hogy ugyan lett volna rá lehetősége, de ő sosem akart nagy sztárrá válni, továbbá külföldi karrierre sem vágyott. Akkor sem csüggedt, amikor pár évvel ezelőtt az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatóján a második helyen végzett.

„Sosem volt nálam motiváló tényező, hogy népszerű vagy sztár szerettem volna lenni. Se gyerekkoromban, se később. Nagyon örültem, amikor ezt a dalt, vagy engem megkedveltek az emberek, elkezdtek sokan hallgatni vagy érdeklődni az irányomba, mi tagadás, ez jó érzés… De a zene és a versengés nekem eleve nem fért össze” – magyarázta Biga.

„Nem álmodtam meg soha magam előtt, hogy százezrek előtt énekeljek, nálam mindig a zene volt a fontos” – tette hozzá. „Amikor az ember berobban a köztudatba, nagyon sokan lesznek a barátai és nagyon sokan ellepik lehetőségekkel. És valóban, nekem is megvolt a lehetőségem. Ebben a helyzetben sztárrá válhatsz nagyon gyorsan, de olyan dolgokat kéne miatta bevállalni, olyan felszínes és számomra nem feltétlenül hiteles dolgokat, felületeket és platformokat, amikhez nekem annyira nem volt kedvem. Én hosszú távra terveztem, egész életemben zenéltem, soha nem csináltam mást, és tudtam, hogy életem végig ezt fogom csinálni. Sokkal többet jelent nekem ez annál, mint hogy hirtelen az önazonosságomat félretegyem, és a zeneiségemet vagy azt az ideológiát, ami szerint élek, feladjam azért, hogy gyorsan sikerre tegyek szert” –

Bővebben a Blikk oldalán olvashatnak

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva