topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Hamarosan megjelenik Tolvai Reni vadiúj albuma.

Az énekesnő már többször is megszólalt az új szerzeményeiről, ezúttal pedig egy hosszú monológban fejtette ki, mit is érez most. Reni az Instagram-oldalán egy posztot osztott meg, amelyben nemcsak a dalokról, de a múltban átélt fájdalmairól is mesélt.

Közel egy évtizede már, hogy Reni egy nagylemezt adott ki, ugyanis külső nyomásra úgy döntött, inkább csak videóklipeket és kislemezeket jelentet meg.

„9 éve adtam ki utoljára albumot, a harmadikat. Azóta elhitette mindenki velem, hogy nem éri meg albumot kiadni, mert drága, inkább 4 havonta egy single-t videóklippel együtt. 25 single-es klipet csináltam a 9 év alatt, mégis a poros és már enyhén retro Hagylak menni kell, mert az a magyar nyelvű dalom, ez az a dal, amit értünk. Szerintem nagy része az embereknek azt gondolja, hogy a Hagylak menni után már nem jelent meg dalom, hiszen idegen nyelven magyar énekes nem énekel, szóval tuti, hogy külföldi dal, amikor hallod a rádióban, és nem érdekel” – írta, hozzátéve: végül nemrégiben eldöntötte, hogy albumot szeretne, és nem hagyta, hogy ettől bárki eltántorítsa.

„Február 5-én kitaláltam, hogy albumot szeretnék! Magyar nyelvű nagylemezt. Azért, mert sok minden történt velem az évek során, és én ezt egyetlen egy dalban nem tudom elmesélni, ezért albumot szeretnék. Elgondolkoztam azon, hogy mikortól kezdenek egy előadóművész dalainak mondanivalói mélyebb témákat érinteni... Mikortól mersz őszintébb és sebezhető lenni. És arra jutottam, hogy onnantól, hogy traumák és rossz dolgok történnek az életedben, onnantól hogy már nem vagy kislány, és van mit mesélned, és átélsz durva fájdalmakat. Sajnos, van, aki sokkal hamarabb vagy sokkal később éli át ezeket” – fogalmazott, majd édesapja elvesztéséről is írt pár sort.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva