topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Judy most végre tisztázta a helyzetet, ezért nem vált még el a férjétől és nem is adták el a közös szadai házukat.

Judynak másképp telt ez a nyara, mint az előző években. Ugyan nyáron mindig tele a naptára, hiszen Groovehouse zenekarával egy hétvégéje sem lenne szabad, de most tudatosan úgy tervezte, hogy minél többet tudjon nyaralni kislányával, Majával. A Kiskegyednek mesélt arról is őszintén, hogy miért nem váltak még el a férjével.

- Júliusban két hetet voltunk Szardínián és augusztus végén Horvátországban voltunk nyaralni egy barátnőmnél, aki egy kempingben dolgozik. Rengeteg új helyet felfedeztünk, fantasztikusan jól éreztük magunkat Majával. Nehéz évet kezdtünk, hiszen meghoztam a döntést, hogy elválok a férjemtől. Úgy éreztem idén szükségem van rá, hogy többet kikapcsolódjak, és hosszabb ideig pihenjek együtt a lányommal. Mindent kihasználok, hogy minél több időt lehessünk együtt Majával. Szeptember 1-jén volt az iskolában az évnyitó, és utána még együtt lementünk Siófokra, a plázsra, a jubileumi évünk első nagykoncertjére. Gőzerővel készültünk erre is, próbálunk a 25 éves jubileumi fellépésünkre, ami november 11-én lesz az Akvárium Klubban.

Nem békülünk!

Azt hallani, hogy egyre jobb a kapcsolata a férjével, újra közelednek egymáshoz annak ellenére, hogy az énekesnő már szerelmes és új párja van.

– Nem tagadom, jól vagyok lelkileg, a kislányom apjával még valóban nem váltunk el jogilag, nem adtam be a válókeresetet, mert nem volt rá időm. De nincs változás, most, hogy vége a nyárnak, felgyorsítom majd az ügyet. Az egykor közös szadai házunkat sem adtuk még el, ő ott lakik, én költöztem el a gyerekkel. Szeretném, ha ennek az ingatlannak a helyzete is rendeződne majd köztünk. Eddig nem volt időm ezzel foglalkozni, mert a nyári fellépések mellett sokat próbálunk a nagykoncertre is, de azt cáfolom, hogy békülnénk! Alig beszélünk egymással, csak a gyerekkel kapcsolatos dolgokról, de arról is csak röviden.

További részletek a jövő heti Kiskegyedben!

Forrás: Blikk Rúzs

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva