topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Szabó Ádámék már lázasan készülnek az idei esküvőjükre: a szerelmespár részletekbe menően árulta el, mit terveznek a nagy napra.

Szabó Ádám és menyasszonya, Jennifer között csak úgy dúl a szerelem. Bár sokszor megkapják, hogy milyen gyorsan haladnak, amiért pár hónap után eljegyezték egymást, ez egy csöppet sem ingatja meg a köteléket köztük. A szőke szépség teljesen megváltoztatta a harmonikás életét.

"Nekem nagy problémám volt az alkohol és a cigaretta: egyiknek a fogyasztásában sem tudtam tartani a mértéket. Ha ittam vagy dohányoztam, akkor sokat – de most, hogy Jenni van, két hónapja nem veszek magamhoz semmi károsat, és nagyon jól is érzem magam a bőrömben. Mondhatni, Jennifer tett józanná" - ecsetelte Ádám. A páros még idén ősszel kimondja egymásnak a boldogító igent, az előkészületekről pedig részletesen beszámoltak.

"Mindennel megvagyunk. Apróságok vannak hátra, de azok is azért, mert idő előtt nem lehet elintézni. Készen állunk a nagy napra. Legutóbb az ültetési renddel foglalkoztunk, de családi esküvő lesz, így nem tervezünk 60-70 főnél többet. Ezt a napot szeretnénk úgy eltölteni, hogy lehessen egymást hallani, és tényleg azok legyenek ott, akik a legfontosabbak számunkra" - mondták boldogan a nagy napról. A félelmekre kitérve az énekes így fogalmazott:

Tegnap mondta Jenni, hogy ha egy hét lesz hátra az esküvőig, akkor fog igazán megbolondulni, annyira izgatott lesz. Én biztosan fogok sírni, ha meglátom Jennit, de utána nem lesz semmi ilyen nehézség a részemről. A családom és a barátaim előtt nem sírtam még, így furcsa lesz megélni férfiként, mert biztosan be fog következni, de büszkén vállalom az érzéseimet - jegyezte meg a hot! Magazinnak.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva