topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

A tavalyi Párharc győzteseként tízmillió forinttal lett gazdagabb Varga Viktor és Zsembera Liliána. A szerelmesek igazságosan osztották el az összeget, amit az énekes már el is költött.

Liliána a jövőjére fordította a pénzt, én pedig vettem belőle egy nagy kocsit, ami a házam építkezéséhez lenne nagy segítség. Ez egy hatalmas, hattonnás gép, ezzel akartam felépíteni a házamat. Ám a jármű azóta sem működik, állandóan szervizben van, úgyhogy nem volt jó befektetés, kézzel kellett mindent csinálnom – nevetett fel Viktor, aki reméli, nyár végére végre elkészül a háza.

Azt szokták mondani, egy ház soha nincs teljesen kész, mindig lehet rajta valamit változtatni, javítani, alakítani. Ezt én is látom, de azért jó lenne, ha annyira rendben lenne, hogy lehessen használni. Beköltözni nem akarok, nagyon szeretek a jurtámban élni, és azt tervezem, hogy ott is maradok. A házból inkább egy központot szeretnék létrehozni, ahová bárki el tud vonulni feltöltődni, meditálni vagy csak pihenni pár napot – fejtette ki az énekes.

Varga Viktor gépe azóta sem működik

A párja, Liliána is megbarátkozott a jurtával, és idővel el tudja képzelni, hogy Viktorral ott alapítsanak családot.

Az a hely maga a nyugalom szigete. Bár még nem élünk együtt Viktorral, én simán benne lennék, hogy ott éljünk. Az viszont tény, hogy ha gyerekeket szeretnénk, a mostaninál nagyobb jurtára lesz szükségünk

– tette hozzá a táncosnő.

Forrás: Blikk

Fotó: TV2

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva