topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

A napokban fájdalmas veszteség érte kökény Attilát: elvesztette az egyik legrégebbi barátját.

A tragédia mélyen megrázta az énekest, aki a szívinfarktusban elhunyt Ribáry Kamillónak köszönheti karrierje indulását, azt, hogy a nevét megismerték az éjszakai életben.

 

Kökény Attila a Megasztár révén vált országosan ismertté, ám a zenei múltja ennél sokkal régebbre nyúlik vissza: már huszonévesen bárzongoristaként zenélt. Az énekes úgy érzi, sokat köszönhet Kamillónak, akivel akkoriban munkakapcsolatban álltak, ám idővel szoros barátságot kötöttek.

Munkakapcsolatból lett barátság Kökény Attila és Ribáry Kamilló között

– Hosszú évekkel ezelőtt ismerkedtünk meg Kamilló barátommal, aki több szórakozóhelynek a tulajdonosa volt. A születésnapján mindig hatalmas bulikat tartott, és egy ilyen ünnepségen találkoztunk legelőször. Ám igazán jóban csak akkor lettünk, amikor huszonnégy évesen bárzongoristaként dolgoztam a Swing Hotelben, ami akkoriban az övé volt. Elsősorban neki köszönhetem, hogy megismerték a nevemet az éjszakai életben, hiszen foglalkoztatott és felkarolt, amiért örökké hálás leszek neki –mesélte meghatódva Attila, aki arról is beszámolt, milyen ember volt a néhai barátja.

Kamilló fontos szereplője volt az éjszakai életnek, de persze, sok csibészségben is benne volt a keze, ám soha nem felejtette el, hogy honnan jött. Azt tudni kell róla, hogy nagy szegénységben nőtt fel, egészen lentről küzdötte fel magát, és olyan dolgokat álmodott meg és hozott létre, amelyek másnak nem sikerültek volna. Emellett hatalmas szíve volt, mindenben lehetett rá számítani – emlékezett az énekes, akit sokkolt, hogy a hajdani mentora váratlanul és sokkolóan fiatalon, 65 évesen elhunyt. Ráadásul a gyász mellett némi megbánás is emészti Attilát barátja elvesztésével kapcsolatban.

Bővebben a Blikk oldalán olvashatnak

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva