topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Király Viktor és Virág Anita három évvel ezelőtt házasodtak össze.

Kibékülhetett Király Viktor és Virág Anita? Ezt találgatták a követők, mert néhányuk szerint erre utalhatott az énekes legújabb bejegyzése, amelyben érzelmes sorokkal köszöntette fel a feleségét. A családapa most a Blikknek vallott arról, hányadán is állnak jelenleg a kisfia édesanyjával.

A leges-legboldogabb szülinapot kívánom neked. Minden nap a tied, de a mai nap főleg! Maradj mindig ilyen, amilyen vagy!" – köszöntötte fel Viktor a közösségi oldalán 32. születésnapja alkalmából a feleségét, akiről egy fotót is posztolt.

A kedves sorokra Anita egy köszönömmel és egy szívecske szemű emojival reagált.

A bejegyzés után azonnal elindultak a találgatások arról, vajon a sztárpár végre kibékült-e, hiszen – mint korábban megírtuk – a kívülről oly' idillinek tűnő kapcsolatuk megromlott, a feleség elköltözött az énekestől. Közeli ismerősük elmondta, egyelőre nem találtak vissza egymáshoz. 

– A helyzet változatlan, még mindig külön vannak. Viktor nehezen éli meg ezt az időszakot, hiányzik neki a felesége és a kisfia. Abban bízik, hogy még van esély a békülésre, Anita születésnapján is elmentek együtt vacsorázni – fogalmazott az informátor. Lapunk elérte az énekest is, aki elárulta, számára természetes, hogy a kialakult szituációtól függetlenül felköszönti a feleségét. 

– Ő a gyermekem édesanyja, ennyi jár neki. Abszolút helyénvalónak gondolom. Bármi is van közöttünk, Anita fontos számomra – vallotta be Viktor, aki még mindig küzd azért, hogy rendbe tudja hozni a házasságát.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva