topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz

Magyarok Világszépe

Fásy konyha

Imádja a gyerekeit Delhusa Gjon, aki mindig boldogan és büszkén beszél a gyerekeiről.

Egyetlen dolgot kivéve: eddig soha nem mesélt arról, hogy elsőszülött fiát, Philipet eltiltotta, elvette tőle a gyerek édesanyja – árulta el a Story magazinnak.

Az énekes senkinek nem kívánja azt a 13 évet, amíg nem lehetett a fia mellett. Delhusa 22 éves volt, amikor szerelembe esett egy német modellel. Hamar összeköltöztek, és nemsokára megszületett szerelemgyerekük, Philip.

– A párom világhírű modell volt, járta a világot, keveset volt otthon, kevés ideje maradt a fiára, a családjára, így Philippet pár hónapos korától vittem magammal, mindenhova, koncertekre, külföldi utakra, egyéves korára már sokszor ült repülőn. (...) Így ment ez egészen ötéves koráig. Nem véletlen, hogy az NDK-ban mindenki Gjoni mamának szólatott.

De az énekes és a modell kapcsolata sajnos megromlott

– Úgy lett vége a kapcsolatunknak, hogy kidobott otthonról, és még a fiamtól is eltiltott, a bíróságon távoltartást kért ellenem – árulta el Delhusa, aki nem követelhette a fiát Németországban, mivel az énekes magyar állampolgár volt, a párjával pedig nem voltak házasok.

Imádtam Philipet, elvették tőlem, tehetetlenségemben nem tudtam mást csinálni, mint hazajöttem Magyarországra.

– Az első gondolatom az volt, hogy ellopom a gyereket – vallotta be Delhusa, akinek 8 évet kellett várnia arra, hogy újból láthassa a fiát. Amikor ugyanis Philip betöltötte a 18. évét, összecsomagolt és eljött Magyarországára. “Becsengetett hozzánk, és attól kezdve együtt éltünk. Akkor tudtam csak meg, hogy 15 éves kora óta készült arra, hogy velünk éljen, ezért titokban megtanult magyarul” – mesélte a 69 éves énekes.

Forrás: Blikk Rúzs

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva