topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz

Magyarok Világszépe

Fásy konyha

Újabb árulkodó jelek utalnak arra, hogy Király Viktor és feleségének házassága komoly válságba került. A szülők ráadásul a hétvégén a kisfiukat, Kolent sem közös családi képpel köszöntötték a névnapja alkalmából, hanem külön fotót posztoltak.

Mint arról a Blikk is beszámolt, válságba van a Megasztár győztesének házassága. Akkor több forrás is arról számolt be lapunknak, hogy a pár hónapok óta külön él, de a gondjaikat egyelőre titokban akarják tartani a nyilvánosság előtt. A sajtó ez ügyben többször is megkereste Anitát és Viktort, de egyelőre szeretnék fenntartani a látszatot, ezért mind a ketten cáfolták az egyre nyilvánvalóbb tényeket. Ennek ellenére úgy tűnik, már a Király család is megszakította a kapcsolatot Viktor feleségével, lapunk ugyanis kiszúrta, hogy Király Linda egy ideje nem lájkolja a sogórnője által megosztott posztokat, nem kommentel ott, sőt ki is követte őt.

 

Király Viktor szerda este a Tények Pluszban először beszélt a párjához fűződő viszonyáról és a házassági gondjaikról.

Sajnos, azt be kell vallani, hogy egy ideje tényleg hullámvölgyben vagyunk a feleségemmel. Igazából nem szerettem volna nyilatkozni erről, mert nem akartam összemosni ezt a két dolgot, aminek igazából semmi köze nincs egymáshoz, de én is látom, micsoda lavina indult el a médiában. Jelen pillanatban azt beszéltük meg Anitával, hogy nekünk most a legfontosabb a gyerekünk nyugalma és boldogsága, ezért ennyit szeretnénk nyilatkozni erről a témáról, és reméljük, hogy a média is ezt tiszteletben tartja

– vallotta be az énekes, aki arra utalt, amit a Blikk is megírta, miszerint új dala, a Nagy a baj a mai napon debütált, és a riportban ezzel kapcsolatosan az előadó külön köszönet mondott a feleségének, Király-Virág Anitának, aki nagyon sokat segített neki a szövegírásban.

Forrás: Blikk

Fotó: TV2

 

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva