topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz

Magyarok Világszépe

Fásy konyha

Az énekesnő új módszert próbált ki.

Már régóta harcol a kilók ellen Singh Viki, aki ezúttal Tiktokon mutatta be azt a kezelést, amely szerinte egy hét alatt is képes látványos változást hozni.

„Kevesebb mint egy hét alatt konkrétan leolvadt, innen a derekamról. Szerintem jól látszik a melltartó vonala alatt lévő zsírpárnácska. Konkrétan innen majdnem, hogy az egész és ez kevesebb mint egy hét, és egyetlen kezelés alatt” – mesélte a zenész, aki 37 évesen is kirobbanó formában van.

@singhvikiofficial Infó: #nemreklám #ajánlás ♬ eredeti hang - Viktória Singh

A videó megjelenése után sokan gyanakodtak Photoshopra, vagy valamilyen egyéb trükkre, de Viki mindenkit megnyugtatott. „Pozíció miatt nekem picit összezavaró. Mert, ha én comb mellé teszem a karom, melltartóban, egyenes háttal akkor van egy kis redő de ha elemelem a karom…” – írta például az egyik szkeptikus kommentelő.

@singhvikiofficial Válasz @Az a nem semmi részére https://zsirbontasbudapest.hu/ #bioskin #nemreklám #ajánlásnemreklám ♬ eredeti hang - Viktória Singh

Az énekesnő arra is kitért, hogy tisztában van vele, hogy a sport és a táplálkozás a legfontosabb, ugyanakkor nem szeretné magát sanyargatni sem.

Forrás: Blikk Rúzs

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva