topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz

Magyarok Világszépe

Fásy konyha

Remek időszakát éli Bebe, pedig fél éve még magányosan élt, egyedül küzdött háza felújításával.

Ám az élete 180 fokos fordulatot vett: szakmai téren sínre került, és a magánélete is harmonikus, ugyanis egy párterapeuta közreműködésével újra egymásra találtak a szerelmével.

A Black II Black egykori énekese tavaly nyár közepén adott interjút lapunknak, amelyben elárulta, hogy 2022 legnagyobb terve a házfelújítás volt, és bár nem ment minden gördülékenyen, hamarabb kész lett a tervezettnél. Bebe akkor még egyedül élt, így – a karácsonyra gondolva – összeszorult a torka. Most viszont örömmel újságolta, hogy az ünnepek és az új év kezdete sem telt magányosan, mert kibékültek a szerelmével, Tóth Boglárkával, akivel már négy éve szeretik egymást.

Jól vagyunk. Nem tudok rosszat mondani. Túl vagyunk a házfelújításon, és jó, hogy végre nyugi van. Túl szép minden, hogy igaz legyen... – nevetett a zenész.

Babének szakember közreműködésével sikerült megoldania a magánéleti gondjait: párterapeuta segítségét kérte, és a problémák kibeszélésével sikerült túllendülniük a viharos időszakon.

 

Négy éve vagyunk együtt, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Ezek azért többnyire néhány hetes szünetek voltak csak, amolyan se veled, se nélküled kapcsolat a miénk, de most nyugodt időszakot élünk. Azt gondolom, az ember mindig tanul a hibáiból – mosolyodott el Bebe.

Az énekes még a pandémia alatt vallott nehéz anyagi helyzetéről: még civil munkát is vállalt volna: több mint húsz helyre adta be a jelentkezését, ám végül a házfelújításra félretett pénzt élték fel párjával, aki kitartott mellette a nehéz időkben, mostanra pedig kiegyensúlyozottabban élnek, mint valaha, és Bebe szakmai karrierje is felfelé ível.

Szokták mondani, a jó pap holtig tanul, ezért tavaly elvégeztem egy kétéves sulit, és most videóvágással foglalkozom. Nagy szerelmem ez, mindig is érdekelt. Emellett hamarosan egy tévéműsorban is felbukkanok, és a Melody Maker formációval dolgozom együtt. Ez egy show-koncert zenekar, hamarosan meglepetésekkel is jelentkezünk. Fellépésekből sincs hiány, tényleg minden a legnagyobb rendben – mondta a zenész.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva