topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Ezt tette a koronavírus Zoltán Erikával és férjével.  Mindent őszintén bevallott.

A koronavírus Zoltán Erika életét is megváltoztatta, hiszen azóta jelentősen kevesebb a jövedelme a családnak. Mindazonáltal igyekeznek a dolog pozitív oldalát megragadni, és arra összpontosítani, hogy ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy többet lehessenek együtt.

„Korábban is szinte a nap huszonnégy órájában együtt voltunk, és hála Istennek a hálószobánk a mai napig közös. A jelenlegi helyzet ilyen szempontból nem hozott változást: harminc év után is a legjobb társaság vagyunk egymásnak” - mesélte.

Azt is elárulta, hogy nagyon hiányzik neki a munka:

Fizikailag és lelkileg nekem is hiányzik a színpad, kislánykorom óta az életem része. Addig szeretnék énekelni és szórakoztatni az embereket, amíg élek. Mindent meg is teszek azért, hogy ez így legyen, persze most a járvány ebben engem is gátol. A fizetés nélkül kényszerszabadságból már nekem is elegem van. Épp ezért a pozitív gondolatok mentén készítettünk egy Zoltán Erikás születésnapos dalt, Tabár Pisti, Krajczár Peti és Kolozsvári Tomi barátommal, vidám, mai korhoz illeszkedő klip készül hozzá ” - emelte ki a Borsonline.

Forrás: Blikk

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva