topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

A színház után az internetet is meghódította Csonka András: profin készíti netes videóit.

Instagram, Facebook, TikTok, YouTube – Csonka András (56) minden közösségi felületen képviselteti magát. A színész rendszeresen posztol, a tavaly márciusi karantén alatt pedig még saját műsort is készített Csonka Család Csodái címmel. Ám hogy mindezek a tartalmak profin készülhessenek, sokat kellett tanulnia.

– Alapvetően nem vagyok egy nagy technikai﷯vagy számítógép﷯guru. Azt szoktam mondani, hogy olyan ez, mintha lenne egy Forma–1-es autóm és matchboxoznék vele. Viszont a mai világban egyszerűen haladni kell a korral, akkor sem szabad magunkra zárni a spa﷯jzajtót és elbújni, ha elértünk egy bizonyos kort. Igenis nekünk, színészeknek is jelen kell lenni a közösségi médiában, és ha már így van, akkor érdemes a lehető legjobban csinálni azt – jelentette ki Csonka, aki éppen ezért például, ahogy elkezdte gyártani az otthoni videóit, beruházott egy olyan lámpára, amely igazán jó megvilágításba helyezte a tartalmait.

Csonka egy komoly lámpát is beszerzett magának otthonra, hogy a videókon a legjobb megvilágításban látszódjon/ Fotó: Fuszek Gábor

–Emellett meg kellett tanulnom vágni, szerencsére a program magyarul is elérhető használati kisokosa eléggé szájbarágós volt – nevetett a Pici becenévre hallgató színész, aki szerint nem szégyen a fiataloktól tanulni, hiszen az egyik célja éppen az, hogy ezt a generációt is megfogja.

–Kemény kimondani, de vannak olyan fiatalok, akik csak a TikTokról ismernek. De remélem, hogy ha utána﷯néznek, akkor legalább néhányukat inspirálom arra, hogy eljöjjenek a színházba – magyarázta a színész, aki jó ideje szinte összenőtt a telefonjával, hiszen szinte folyamatosan tudósít az életéről.

–Abszolút függő vagyok! Állandóan a kezemben van a telefon, egyszer, amikor szervizbe kellett adnom, nem találtam a helyem. Szörnyű függés ez, és még szörnyűbb, hogy fiatalok így nőnek fel, de közben meg el kell fogadni, hogy ez a világ ilyen – sóhajtott Csonka, aki szerint lehet ágálni az interneten való jelenlét ellen, ám ha valaki azt hangoztatja, hogy nem követi a modern világot, az inkább ciki, mint menő.

Forrás: Blikk

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva