topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Unokáról álmodozik Csepregi Éva /Fotó: Bóta István

Szívesen nézne már nagymamai örömök elé Csepregi Éva, aki egyúttal nyitott lenne arra is, hogy újra szerelembe essen, ha az élet úgy hozza.

Unoka után vágyakozik Csepregi Éva! A Neoton Família aranytorkú énekesnője nem titkoltan szeretné, ha családja a közeljövőben új taggal bővülne – erről a Life Tv-n Joshi Bharatnak is mesélt. Mint kiderült, fia, Dávid, akivel nagyon jó a viszonya, hamarosan oltár elé áll a szerelmével, akivel talán hamar meg is lepik az énekesnőt egy kisunokával – bukkant rá a Ripost.

 

– Dáviddal minden nap beszélünk, nagyon erős a kapcsolatunk. Büszke vagyok arra, hogy tudok neki tanácsokat adni, s meg is fogadja azokat. Május 22-én összeházasodik a kedvesével, és hát, reménykedem egy kis csemetében. Jó lenne látni egy unokát. Tulajdonképpen nekem most mindketten a gyerekeim, én nem anyós vagyok szerintem – mondta LifeTV Ébredj velünk extra műsorában az énekesnő, aki arról is beszélt, hogy nyitott lenne új kapcsolatra, de ezt a sorsra bízza. Már öt éve él egyedül.

– A szerelem nem csak rajtam múlik. Ha a csillagokban úgy van megírva, hogy nem arra szánnak engem, hogy egyedül éljem le a hátralévő életemet, akkor úgyis jön valaki. Még valószínűleg jön egy lelki társam, vagy valaki, akivel szívesen vagyok. Ilyen szempontból nyitott vagyok. Szeretem az embereket, szeretek beszélgetni, ismerkedni. Jó lenne valakivel őszintén kapcsolatot teremteni – mondta Csepregi Éva.

Forrás: Blikk

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva