topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Nemcsak testileg, hanem lelkileg is sokkal felszabadultabb lett Fásy Zsüliett, amióta leadott 43 kilót. A fiatal lány azóta is tartja a diétáját és sokat tesz azért, hogy megtartsa új alakját.  
Fásy Zsüli végre szűk ruhákat is felvehet (Fotó: Fásy Zsüliett)

Pár éve elképzelni sem tudta, hogy édesanyja ruhásszekrényéből is válogathat ruhákat, ma pedig ez már teljesen természetes lett Fásy Zsüliettnek.

„Ez a legjobb az egészben, amióta lefogytam, sokszor anyukám ruháiból válogathatok reggelente, neki rengeteg holmija van, és szívesen megosztja velem Most már egy a méretünk. Nagyon élvezem, hogy felvehetek szűk ruhákat, amiről korábban álmodni sem mertem. Jó érzés tükörbe nézni, egy teljesen új Zsüli néz vissza rám” – mesélte az nlc-nek.

Fásy Zsüli több ruhaméretet fogyott (Fotó: Fásy Zsüliett)

Fásy Ádám lánya tudatosan változtatott a szokásain, és bár nagyon élvezi, hogy szép, új ruhái vannak, sokkal jobban örül annak, hogy az egészsége is helyrejött.   

„Sok évig fájt a derekam, a lábam, a súlyfelesleg miatt, amióta lefogytam, ezek a tünetek teljesen elmúltak. Jelenleg ellipszis trénert használok, de amint kinyitnak az edzőtermek, szeretnék súlyzós edzésre járni. Fontos az egészségem megőrzése, ez is a szemem előtt lebegett, amikor elkezdtem az életmódváltásomat. Továbbra is tartom az étrendemet, rengeteg nyers zöldséget és gyümölcsöt eszem, kerülöm a kenyeret, az édességet. Minden azon múlik, hogy soha ne csábuljunk el, én pedig eldöntöttem, hogy szeretném megtartani ezt a súlyt, amit elértem. Nem szeretnék visszahízni, így figyelek az étkezésre és a mozgásra is.”

 

 

Zsüli rengeteg üzenetet kapott, amióta megváltozott a külseje. „Sokan jelezték a közösségi oldalamon, hogy erőt adtam nekik a fogyáshoz. Nekem ezek nagyon jól esnek. Most jól is érzem magam a bőrömben, már csak az a feladatom, hogy formáljam magam.”

Forrás: nlc.hu

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva