topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

„Nehéz mentálisan és fizikailag is karbantartani magunkat”

Korda György nemrég ünnepelte 82. születésnapját, ami igen érzelmesre sikeredett. Nagyobb társaság ugyan nem volt (a koronavírus-járvány miatt idén nem gyűlhetett össze nagyobb baráti társaság a Korda Villában), de ahogy az énekes a hot! magazinnak magyarázza, még életében nem kapott ennyi telefonhívást és köszöntést, mint most.

A művészre rá is fért most ez a szeretetbomba, amit meg is könnyezett. A születésnap egy kicsit elfeledtette, milyen nehéz helyzet van a világban a járvány miatt. És nem tagadja, őket sem kímélte. Bár világéletükben takarékosak voltak, a fellépések elmaradása anyagilag őket is nagyon megviselte. Ráadásul a Korda Villában sem tolonganak a vendégek – a vírusnak a szállodaipar az egyik legnagyobb vesztese.

A művészházaspár kilenc hónapja nem mozdult ki otthonról, ami lelkileg is nagyon megviseli őket.

– Mint előadóművészek s mint szállodatulajdonosok is kicsit meg vagyunk rogyva. Nagyon nehéz mentálisan és fizikailag is karbantartani magunkat – kezdi Korda György a hot! magazinnak.De eddig szerencsére sikerült. Mondjuk, ép ésszel nem lehet kibírni, ezt az egészet, mert van, hogy a saját unokahúgomból megijedek, amikor megjelenik az ajtóban, pedig be sem lép hozzánk. Kilenc hónapja nem mozdulunk ki, nem rendeltünk még ételt sem – magyarázza az énekes, akinek Klárikával a nagy bevételi veszteségeik ellenére csak az a fontos, hogy a lehető leghamarabb átvészelje az emberiség ezt a csapást, a lehető legkevesebb veszteséggel, áldozattal, és álljon vissza az élet a normális kerékvágásba.

A művész azt is hozzátette, hogy már látják a fényt az alagút végén, ugyanis novemberre és decemberre szervezik a turnét, ami elmaradt, és remek csapattal dolgozhatnak majd együtt.

Forrás: Blikk

Fotó: Facebook

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva