topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Három házat töltött meg már különleges és művészi alkotásai sokaságával Varga Viktor, aki úgy tervezi, remekműveit hamarosan pénzzé teszi.

Az interneten árulná szokatlan alkotásait Varga Viktor! Az extrém stílusáról, bohém életmódjáról és bevállalósságáról is ismert énekes, aki a 2009-es Csillag születikben tűnt fel, számos alkalommal megmutatta már a közösségi oldalán a rajongóinak, milyen szobrokat és festményeket készít, de sokak meglepetésére ruhákat is varr. A fiatal énekes legutóbb egy Jézust ábrázoló mellényt kreált a kéz kezével csupán két nap leforgása alatt. Meg is indokolta, miért a Megváltóra esett a választása. Műve a „római kaotikus katolikus főpap-császár vért” nevet kapta.

– Azért kaotikus, mert valójában Jézus volt az első szuperhősünk, mégsem tudott igazán sztár lenni a rómaiak idején. Eljátszottam a gondolattal, mi lenne, ha máshogy alakul a történelem és ő nem egy áldozat lesz, hanem egy hős. Mint ahogy most az emberiség is egy áldozat lett a koronavírus miatt, pedig amúgy élhetnénk ugyanazt a boldog életet, mint eddig – mondta a Ripostnak Varga Viktor, aki rengeteget alkot.

– Már három ház van tele az alkotásaimmal, szobrokkal, festményekkel, ruhákkal. Gondolkodom rajta, hogy majd eladom őket, már készül a honlapom, ami webshopként is üzemel majd. Talán külföldön könnyebb dolgom lenne az eladással, de az igazság az, hogy ha valaki külföldön akar érvényesülni, ott is kell lennie. Ez most viszont lehetetlen. Hozzá kell tennem, hogy az alkotásaimmal való kereskedést nem érzem a reszortomnak, engem maga az alkotói tevékenyseg éltet, tehát a legjobb lenne, ha valaki tudna foglalkozni a műveim értékesítésével – tette hozzá az énekes.

Forrás: Blikk

 

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva