topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Krisztián minden évben a Király egy-egy dalának feldolgozásával emlékezik meg apjáról
Budapest –Idén 20 éve tragikus fegyverbalesetben elhunyt édesapját, Zámbó Jimmyt is megidézte új klipjében fia, Krisztián (40).

Az édesapját pályáján is követő énekes minden évben a Király egy-egy dalának feldolgozásával emlékezik. – Az évfordulókon csendesen emlékezek, már nem csak a fájdalmat érzem, szép dolgok is eszembe jutnak róla. Az Ugye nem bántad meg című dalán nem sokat változtattam, igyekeztem a stílust meghagyni – mondja Krisztián, aki rap betéttel frissítette a legenda slágerét, amihez klip is készült. – Édesapámat idéztem meg a végén, a régi felvétellel, ami utolsó nagykoncertjén készült.

Nincs nap, hogy ne gondolnék rá, ma is nagyon hiányzik – árulta el Krisztián, akivel menyasszonya, Zsuzsika is ott volt a forgatáson. – Zsuzsika minden klipforgatásnál ott van velem. Segít, ötletel a stábbal – mondja az énekes, aki idén szeretné feleségül venni kedvesét. Krisztián édesapja közelgő születésnapjára készített feldolgozása és klipje egyetlen nap alatt népszerű lett és komoly visszaigazolást adott a legidősebb Zámbó-fiúnak.

Krisztián és Zsuzsika

Rengetegen lájkolták és sokan hozzá is szóltak az új kliphez, köztük egy Anikó nevű lány is: „Én nem emlékeszem Apukád zenéire, mert még kicsi voltam, de most mar általad újra hallgatom őt is, meg Téged is. Szerintem kell egy életkor, hogy átélje az ember ezeket a dalokat. Gratulálok, várom a további számaid! – írta egy rajongó Krisztián hivatalos oldalára.

Igen pontosan ez volt a célom, ezért csináltam. Szeretném, ha édesapámat, dalait azok is megismernék, akik talán még nem is éltek, csak a szüleik szerelmeskedtek Jimmy dalokat hallgatva – tette hozzá az énekes.

Forrás: Blikk

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva