topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

 

delhusa megje01

Menyasszonyáról és az esküvői tervekről mesélt Delhusa Gjon, aki immáron hét éve van együtt a kedvesével, Fannival.

Bár eleinte csak barátok voltak, majd azután sem terveztek hosszú távra, Delhusa Gjon és szerelme, Fanni már hét éve alkotnak egy párt! Az énekes épp ezért nemrégiben úgy döntött, megkéri kedvese kezét, ám az esküvő egyelőre nincs napirenden, pedig a fiatal lány már nagyon szeretne fehér ruhát húzni a nagy napra.

delhusa gjon fannival fbHét éve van együtt szerelmével Delhusa Gjon

„Nekem ez már megvolt, Fanni viszont még nem élte át. Az eljegyzés is nagyon spontán volt, így az esküvőt is hasonlóra tervezzük” – kezdte a hot! magazinnak Gjon, aki egy egzotikus helyen szeretné összekötni életét a barátnőjével, a nagy rongyrázás helyett pedig visszafogott szertartást tervez. Mint mondja, abból a pénzből inkább utazni mennének.

Fordított a lelkesedésük a gyerekvállalás iránt: abban egyetértenek, hogy szeretnének közös csemetét, ám a lovasokatóként dolgozó lány várna még a szüléssel, miközben párja nem győzi hangsúlyozni, mennyire örülne, ha közös kislányuk születne.

„Szeretnék édesanya lenni, de először egzisztenciát akarok biztosítani magamnak” – vallotta be Fanni.

{youtube}Kw8PUZ6qNNo{/youtube)

„Nálunk fordított a helyzet: inkább én vagyok a nő, Fanni pedig a férfi. Én veszem a virágokat, takarítom a csapokat, míg Fanni a talicskát tolja az udvaron. Én alkotó emberként inkább a spirituális dolgokban vagyok aktív, Fanni pedig a racionális gondolkodást képviseli. Így teljes az összhang köztünk!” – zárta gondolatait a fülig szerelmes énekes.

Forrás: Blikk

Fotó: Facebook

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva