topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Szabó Ádám lélegzetelállító képeket töltött fel a közösségi oldalára újdonsült feleségével esküvőjük meghitt pillanatairól.

Szabó Ádám soha nem volt annyira boldog, mint most, hogy feleségül vehette élete szerelmét, Farkas Jennifert, aki szeptember 23-tól már a Szabó Jennifer nevet viseli. Bár a szerelmesek aggódtak az időjárás miatt, ugyanis 80% esély volt a záporra, a helyszínre érve elállt az eső, így tökéletesen sikerült a nagy napjuk. A templomi szertartáson a pár mindkét tagjának potyogtak a könnyei: a harmonikás szerint földöntúli élményben volt részük. A lakodalmat Törökbálinton tartották, ahol olasz menüsorral és ehhez illő díszlettel készültek a vendégeknek.

 

 

Jennifer nem bízta a véletlenre a dolgot, rögtön három menyasszonyi ruhát is választott, majd kivétel nélkül mindegyikben tündökölt. Az ifjú pár most vadonatúj képeket osztott meg az esküvőjükről, amelyeken a gyönyörű lány mindegyik ruhája jól látszódik. A szőke szépség egy, a vállnál leengedett, csillogósabb, habos-babos verzióban látható az első fotón, míg a másodikon egy rövid ujjú, a felső részénél csipkézett darabban van. A templomban pedig egy félig hosszú, félig ujjatlan stílusú, hercegnős, nagy uszályosban pompázott.

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva