topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

fasyadam01A Fásy Mulató zenei show műsor ötlete a 1999-es év végén pattant ki a rendező, és egyben a névadó Fásy Ádám fejéből. Ebben az évben jelentkezett először a hegyeshalmi Paprika Csárdából egy szilveszteri műsorral. A produkció azonnal hatalmas sikert aratott a nézők és a résztvevők körében egyaránt. A kedvező fogadtatás és a nagy siker arra sarkallta a rendezőt, hogy érdemes lenne hetente egy állandó műsorral jelentkezni, mely tartalmilag azokat a művészeket, embereket vonultatja fel, akiket vagy elfelejtett a média, vagy még fel sem fedezett. Az első adás nagy sikere után az állandó műsornak a budapesti Vigadó Étterem adott otthont, mely szombat esténként jelentkezett a Magyar ATV csatornáján, hétfői ismétléssel.

 

2001. július 28-án a Fásy Mulató egy színvonalas vidéki rendezvényen, mely magában foglalta a Szőke Tisza Szépe szépségkirálynő választást is, egy 3 órás élő műsort adott Tiszaújvárosban. A rendezvény hatalmas tömeget vonzott, közel 30 000 ember élvezte a műsort a Tisza parti városban. A rohamosan emelkedő nézettségi mutatók meggyőzték a szervezőket arról, hogy a folyamatos fejlesztés és a tartalmi bővítés elnyerte a nézők tetszését. November végétől már a Moulin Rouge-ban kerültek felvételezésre a műsorok. A visszajelzések szerint határainkon túl is nagy érdeklődés követte a produkciót, számtalan levél érkezett a szerkesztőségbe Erdélyből, Szlovákiából. A szentestén sugárzott Karácsonyi Fásy Mulató, mely a Vidámszínpadon került rögzítésre, különösen kedves volt a műsor készítői számára, hiszen alkalmuk nyílt a jászfelsőszentgyörgyi óvodásokat és iskolásokat vendégül látni a műsorban. Az Asix Rt. felajánlásainak köszönhetően édességet, üdítőital, süteményt, valamint egy színes televíziót ajándékoztak a gyerekeknek ezzel is emlékezetessé téve számukra a szeretet ünnepét. A 2 és fél órás Szilveszteri Különkiadás a százhalombattai Ebadta-Pizzériából jelentkezett, ahol már a megérkezésükkor fergeteges szilveszteri hangulat uralkodott. Ez idő tájt született meg a Fásy-Mulató dal is, melynek írója és zeneszerzője Kaszás Péter.

fasyadam deg

2002-ben tovább folytatódott a Fásy Mulató sikerszériája. Tévéfelvételek és fellépések követték egymást. A sikeres év zárásaként Várgesztesről jelentkezett a szilveszteri különkiadás egy igazán fergeteges műsorral.

n032003-ban a csapat turnéra indult az országban. Tápiószentmártonban gigantikus élő műsorral jelentkezett a Fásy Mulató. Ebben az évben is igazán emlékezetesre sikerült az óévbúcsúztató-újévköszöntő tévéfelvétel, melyre a budapesti Kaméleon Klubban került sor.
2004-ben az előző évekhez hasonlóan sok új arccal ismerkedhettek meg a nézők, miközben a Mulató állandó sztárjai sem merültek feledésbe. A műfaji sokszínűség jegyében a popzenétől kezdve a komolyabb műfajokon át a mulatós zene képviselői is helyet kaptak a műsorban. Az erdélyi fellépéseket kitörő lelkesedéssel fogadta a helyi közönség. Az esztendő záróakkordjaként Hajdúszoboszlón, a Hotel Silverben került megrendezésre a szilveszteri Fásy Mulató.
2005-ben ismét újabb arcokkal, feltörekvő tehetségekkel bővült a Fásy Mulató tárháza. Szabad téri fellépéseik hatalmas, több ezres tömegeket vonzottak. A rajongók többek között Szolnokon, Százhalombattán és Nyíregyházán láthatták élőben kedvenceiket. Hajdúszoboszlón olyan neves előadók léptek a színpadra, mint a Karthago együttes, Tóth Vera, vagy Mága Zoltán és az Angyalok. A karácsonyi és szilveszteri műsornak igazán hangulatos otthont adott Pécs városa.
baja012006 februárjában nevet és arculatot váltott a műsor. Zeneexpressz címen sugározta tovább az adásokat az ATV csatornája. A tartalom és a küldetés azonban változatlan maradt: műfaji sokszínűséggel, újabb és újabb tehetségek felvonultatásával kielégíteni a közönség igényeit. Bár a televíziós adás neve megváltozott, a köztudatban Fásy Mulató néven említi mai napig is a közönség. Emlékezetes fellépések és tévéfelvételek kerültek megrendezésre szerte az országban, például Veresegyházán, Százhalombattán, Baján, Vámospércsen és Kőrösladányban. A Kaméleon Klubban hajnalig tartó mulatozással búcsúztatták ezt a kiemelkedően sikeres évet.
2007-ben tovább száguldott a Zeneexpressz vonata. Számtalan felkérésnek tettek eleget a műsor létrehozói. Sok más helyszín mellett Medgyesegyháza, Kőrősladány, Vizslás közönsége is tapsolhatott a művészeknek. Abádszalókon szinte rekordokat döntött az összesereglett nézők száma. Inárcson az igazán festői szépségű Kerpner Udvarház több televíziós felvételhez is helyszínt és kiemelkedő vendéglátást nyújtott.
DSCN8530webItt került megrendezésre a szilveszteri műsor, olyan hírességek közreműködésével, mint L.L.Junior, Szekeres Adrien, az Apostol együttes, Ökrös Oszkár, Rácz Gergő, a Desperado, Stefano és még sokan mások. Természetesen a műsor állandó fellépői sem maradhattak ki a maratonira sikerült előadásból. Ezt a műsort még emlékezetesebbé tette Fásy Ádám kislányának, Zsülikének a fellépése, aki egy szívhez szóló dallal lepte meg a közönséget. A nagy sikerre való tekintettel egy pótszilveszteri mulató is megrendezésre került ugyanitt.
A 2012-es évtől a Nóta TV csatornáján várta a szórakozni vágyókat a Zeneexpressz. Csütörtök és Szombat esténként több mint egymillióan kapcsoltak a Zeneexpressz adására. Az AGB kimutatásai szerint a műsor az előkelő harmadik helyen állt nézettségben, csak a két nagy kereskedelmi csatorna előzte meg.

2015-től a Zeneexpressz 4x24 perces időtartamban jelentkezett a Sláger Tv-n, minden szombat 20.00-tól, mely csütörtökönként 21.00-tól került ismétlésre. A Fásy Mulató című műsor a nosztalgiázásra vágyó nézőknek nyújtott kellemes időtöltést. A műsor minden hétfőn 20.00-tól, illetve minden szerdán 21.00-tól volt látható.

makad montazs web

 

2015 különösen jelentős év volt a csapat és az ötletgazda, Fásy Ádám életében, mivel a Makádi Falunap keretén belül ünnepelték a produkció fennállásának 15. jubileumát! Természetesen ebben az évben sem maradtak el az országjáró turnék sem.


2016 fordulópontot jelentett a Zeneexpressz csapatának életében, hiszen novembertől a TV2 Csoportba tartozó Zenebutik TV csatornára igazolt át. A Zeneexpressz című műsor megújult külsővel, de változatlanul magas színvonalú produkciókkal robog tovább azóta is, a nosztalgiázni vágyókat pedig a Best of Fásy Mulató című műsor várja! Ezen felül két teljesen új adás is debütált, a Buliparádéban a hamisítatlan mulatós zenét ötvözték a gasztronómiával, a Gipsy Kings Tribute-ben pedig a legendás zenekar munkássága előtt tisztelegtek. A latin showműsort nem más vezette, mint az időközben felnőtt nővé cseperedett Fásy Zsüliett!

 

2017-ben új műsorral, a Köszöntővel bővült a repertoár. A műsorvezetők, Fásy Zsüliett és Fásy Ádám az ország számos pontjára ellátogattak a nézők kéréseit teljesíteni, de lehetőség volt azokat elektronikus úton is elküldeni. A közönség szeretetét mi sem bizonyítja jobban, hogy több mint 200 adás alatt több ezer zenei kívánság teljesült!

 

 

 

2019-től a Zeneexpressz új időpontban jelentkezik a Zenebutikon, szombaton 20.00 órától. Az idei turnésorozatok sem maradhattak el, hatalmas tömegek buliztak együtt Fásy Ádámmal és művésztársaival többek között Dégen, Orosházán, Túrkevén, Zsigárdon, Polgárdiban, valamint a budapesti Klauzál téren, mely különösen sikeres volt!

 


 

Hivatalos Facebook


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva