topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz

Magyarok Világszépe

Fásy konyha

singh viki insta megje01

Singh Viki nem bánja, hogy felszaladt rá pár kiló, most nyaral, a diéta várhat őszig.

Amikor pihen, nem sanyargatja magát szigorú diétával Singh Viki. Az énekesnő felszedett pár kilót, amit a közösségi oldalán fel is róttak neki, de ahelyett, hogy retusálná a képeit, bevallotta: hízott, de nem bánja.


– A fürdőruhás kép éppen egy lazítós, strandolós napon készült. Előfordul, hogy nem tartom magam a diétához, főként akkor, amikor pihenek vagy nyaralok, és ez ilyenkor jellemzőbb. Nem én leszek az a lány, aki az étteremben salátát kér – mondta Singh Viki, aki nem mellesleg az elmúlt hónapokban tíz kilótól szabadult meg. Igaz, most visszajött rá egy kis felesleg, de jól érzi magát a bőrében.

 – Amúgy nem híztam sokat, és a hétköznapokban odafigyelek arra, mit és mennyit eszem. Most salátát készítettem ananászos csirkével, de nem mondom, hogy ha a hétvégén lemegyünk vidékre pihenni, nem nyomok be egy tésztát és egy somlóit. A finom ételek is hozzátartoznak az élet örömeihez, nem lehet elvárni, hogy valaki mindig a topon legyen. Ősztől újra jobban odafigyelek a kilókra – tette hozzá.

 

 

Forrás: Blikk

Kiskép: Singh Viki Instagram

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva