topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

 Mario

 Márió a felesége halála után három évvel újra megnősült. Izabellával először beszéltek az esküvő részleteiről.


Bock Attila, ismertebb nevén Márió három évvel ezelőtt, 2021-ben veszítette el szeretett feleségét, kislánya édesanyját. Annamária egy gyógyíthatatlan, daganatos betegségben hunyt el, tragikusan fiatalon. A harmonikásra azonban újra rátalált a szerelem Izabella személyében, aki szintén elveszítette a párját, így a fájdalomban is tudtak osztozni. A tavaly év végi lánykérés után nem sokat vártak, pár hónapra rá, május 4-én az esküvőt is megtartották a hatvanfős násznéppel ünnepelve.

„Én konzervatív férfi vagyok, fontos volt, hogy feleségül vegyem Izabellát, jó érzés tudni, érezni és kimondani, hogy a feleségem. Igaz, még gyakorolnom kell, de haladok, már a lakodalomban is, ha eltűnt a szemem elől, így kérdeztem: látta valaki a feleségemet?” – mesélte az ifjú férj.

Az esküvőt gyorsan kellett megszervezniük, hiszen mindössze 4-5 hónap telt el az eljegyzésük óta.

„Én erdélyi vagyok, a szüleim, sok rokonom és több barátom is ott él. Mindenképpen szerettem volna, hogy eljöjjenek a lagziba, de azt nem kérhettem tőlük, hogy egy hétvégéért tíz-tizenkét órát autózzanak, aztán haza ugyanennyit. Ezért az ortodox húsvéthoz igazítottuk az esküvőnket, ami Romániában is négynapos ünnep, és idén május első hétvégéjére esett. Így mindenkinek kényelmes volt” – idézte fel élete egyik legszebb napját Izabella, hozzátéve: Márió már a kezdetektől azt ígérte, segít neki az előkészületekben.

"Be is tartotta a szavát, muszáj is volt. Míg én hétköznap munkába járok, ő, aki leginkább hétvégén dolgozik, ment, intézett, foglalt, szervezett"

– jegyezte meg boldogan a Meglepetés magazinnak, mire a kedvese hozzátettet:

„A székszoknyáról például most hallottam először, a színe kiválasztását is a kedvesemre bíztam, és úgy gondoltam, a süteményeket is intézze csak ő. De együtt vettük meg az öltönyömet, és – a hagyományokat felrúgva, valamint legyintve a babonákra – Izabella esküvői ruháját is együtt választottuk ki” – árulta el a zenész.

Bővebben a Blikk oldalán olvashatnak

 

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva