topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

 ruzsamagdi blikk foto varga imre

 Elképesztő fotót posztolt a közösségi oldalán Rúzsa Magdi. Eddig még nem látott fotón mutatta meg a férjét, de a hármas ikrekről is hozott egy képet.


Az énekesnő ritkán beszél a férjéről, Vilmosról, közös fotót pedig alig-alig tesz közzé. Idén januárban viszont kivételt tett, most pedig egy újabb felvétellel örvendeztette meg a rajongóit. A bejegyzés apropója, hogy a szerelmesek már 13 éve vannak együtt, s bár házasságot csak 2017-ben kötöttek, Magdi egy esküvői képpel emlékezett meg az évfordulójukról.
„13 év! Történt egy s más. Mi éltünk és élünk, de nagyon. Nálunk tényleg zajlik az élet” – írta a posztban, amelyben a hármas ikrekről is mutatott egy cuki felvételt.


Az ikrek amúgy szépen cseperednek, idén már a második születésnapjukat ünnepelték, amiről itt, a Blikk oldalán is beszámoltunk. Mint megírtuk, mindhárom lurkónak más-más tortája volt: Zalán egy főzős, marcipán zöldségekkel kirakottat, Keve egy markológépeset, Lujza pedig egy állatosat kapott. Magdi élete persze, gyökeresen megváltozott a hármas ikrei érkezésével, de a kicsikkel is ki tudta alakítani a napi rutinját. Nem fél segítséget kérni sem, amikor fellépésekre jár, s a teljes család támogatását élvezik a férjével. Mindenesetre a koncerthelyszíneket igyekeznek úgy összeállítani, hogy ne legyen túl hosszú ideig távol.
Forrás: Blikk

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva