topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

 foto TV2 2

 Király-Virág Anita és Király Viktor lényegében a szakadék széléről hozták vissza házasságukat.

Úgy tűnt, az egész már menthetetlen, biztos válás lesz a vége, de mindketten elhatározták, hogy megtesznek mindent azért, hogy helyrehozzák az elkövetett hibáikat és együtt fejlődjenek.
Így építik újra házasságukat Király Viktorék

Az utóbbi hetekben egyre közelebb kerültek egymáshoz. Együtt ünnepeltek, szerveztek programokat, ami minden rajongót nyugalommal töltött el. Az énekes most reflektálva az elmúlt hét történéseire a Blikknek arról beszélt, hogy mit tesznek annak érdekében, hogy házasságuk jól működjön.

„Sokan mondták, hogy ez a legszebb férfikor és egy új élet kezdete, így én is fordulópontként fogom fel. Arra gondolok, hogy mennyi új kihívás és feladat várhat még rám” – fogalmazta pozitívan Viktor, aki elhatározta, hogy több energiát fordít házasságára.

"Egy házasság sorsa mindig két emberen múlik, és azt gondolom, az újrakezdés után mind a ketten sokkal többet fogunk tenni a házasságunkért, mert nem várhatjuk el, hogy csak az egyikünk változzon. Én személy szerint igyekszem megtanulni, gyakorolni a türelmet és jobban odafigyelni a feleségemre. Több közös programot szervezünk hármasban és kettesben is. Nem könnyű a munkát, a családot és a házasságot összhangba hozni, de rájöttünk, férfiként és nőként is muszáj együtt lennünk, mert ez eddig elmaradt. Most azon vagyunk, hogy legyenek rendszeres randi estéink, amikor csak egymásra fókuszálunk” – árulta el Király Viktor.

Forrás: Blikk Rúzs

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva