topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

 Singh Viki

 Singh Viki a hasplasztikának köszönheti, hogy egyre jobban érzi magát a bőrében


Mint azt korábban a Blikk is megírta, januárban az énekesnő legyőzte egy félelmét és kés alá feküdt, hogy megcsináltassa a hasát. Ezzel közel két évtizedes önsanyargatást és komplexust küzdött le.

– Ez a műtét mindenféleképpen pozitív változást hozott az életembe. Korábban nem tudtam hozzá összeszedni elég erőt, nagy kihívás volt, hogy kés alá feküdjek. De áttörtem a gátat, és végre elmondhatom magamról, hogy mindent megtettem azért, hogy jól érezzem magam a bőrömben, most már nem haragudhatok magamra. Sokszor lett úrrá rajtam önutálat, önostorozás – mondta kendőzetlen őszinteséggel Viki. – Mindig azt gondoltam, többet kéne edzenem, koplalnom kéne, akkor biztosan jobban tetszenék magamnak, de az igazság az, hogy akármilyen diétába kezdtem, nem volt értelme. Mélységesen utáltam a testem, amiért hurkás volt a hasam.

Az énekesnő számára mindez már csak egy rossz emlék, hiszen először vesz majd fel bikinit, ha kimegy a strandra.
– Lekerült ez a teher. Még nem teljesen egyenletes a felület, néha húzódik a bőröm. A doktor úr szerint még néhány hónap, mire olyan lesz, mintha nem is műtöttek volna, addigra kialakul a végleges forma – magyarázta Viki, akin látszik, micsoda magabiztosságot adott neki ez a dolog.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva