topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

 Fresh Andi tv2

 Villányi Andrea, azaz Fresh Andi és Gyulai Viktória, azaz Fresh Wiki húsz éven át voltak közeli barátok.

Nemcsak az együttes kötötte össze őket, de jóban-rosszban kitartottak egymás mellett, ezért is meglepő, hogy már évek óta nem beszélnek egymással.

Az okokról Fresh Wiki árult el most néhány információt egy követője kérdésére válaszolva. „Sajnos, egy ideje nem beszélünk. Vélt vagy valós sérelmek miatt elsodródtunk egymástól, de azt a 20 évet senki nem veszi el tőlünk. Csak jót kívánok neki és szeretem mindig” – írta 24 óráig látható történetében Viki, aki megkeresésünkre nem kívánta bővebben kifejteni, mi is történt kettejük között.

Fresh Andi kérdésünkre elmondta, noha nem kommunikálnak, továbbra is követik, mi történik a másikkal.

– Szeretettel gondolunk egymásra, figyeljük egymás életét a távolból, s mindig örömmel látom a családi képeit, a két gyönyörű gyermekét. Még mi magunk sem tudjuk, hogy ezek a bizonyos sérelmek vélt vagy valós dolgok, de biztos vagyok benne, hogy egyszer majd leülünk átbeszélni mindent. Az idő mindent megold, és hiszek benne, hogy a mi időnk is eljön, amikor tisztázzuk a múlt eseményeit és esetleges sérelmeit – mondta a Blikknek Fresh Andi.

Bár a két énekesnő eltávolodott egymástól, Andi betegségének kiderülése után, három évvel ezelőtt, néhány szót még váltottak.

– Amikor a betegségem kiderült, volt egy néhány perces beszélgetésünk, de azóta nem kommunikáltunk egymással. Neki is megvan a boldog családi élete, nekem is, mindketten éljük az életünket, immár egy kicsit távolabb sodródva egymástól – tette hozzá Fresh Andi.

Forrás: Blikk

Fotó: TV2

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva