topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

 Szikora Robert Blikk

 Szikora Róbert, az R-Go frontembere évek óta boldog házasságban él imádott feleségével. Zsuzsával már általános iskolás koruk óta ismerik egymást, egy utcában laktak Rákospalotán.


– A suli felé mindig előttem ment egy gyönyörű, pici lány. Olyan élő szempárt életemben nem láttam. Néztem, ahogy futkározott az iskolaudvaron, nem tudtam levenni róla a szemem. Jóval később, ‘72-ben a haverokkal fociztunk az utcán, ő jött a boltból egy zacskó tejjel. Kérdeztük, nincs-e kedve beállni a kapuba, mert kevesen vagyunk. Beállt. Ő tizenöt volt, én tizennyolc. Zsuzsikám látta, hogy gyönyörű csajok járnak hozzám, rajongó nagylányok. Féltékeny volt, de soha nem mondta - mesélte ismerkedésükről az énekes még 2018-ban a Borsnak.
Szikora Róbert felesége

Az énekes szerint az ő boldog házasságuk titka az, hogy sosem egedték be a nyilvánosságot a magánéletükbe. Ezért nem is szerepel Szikora Róbert felesége, a koncertekre is csak ritkán kíséri el - írja a story.hu.

– Zsuzsi egyébként is egy visszafogott alkat. Óvónőként dolgozik, és még a koncertjeimre is nagyon ritkán kísér el. Ha mégis eljön, akkor tudja, a színpadra lépés előtti órában már menekülni kell tőlem, mert akarva-akaratlanul is átváltozom zabolátlan versenylóvá, aki alig várja, hogy kitörjön a karámból. story.hu

Forrás:Blikk Rúzs

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva