topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Dér Heni először állt kamerák elő az immár négy főből álló családjával, hiszen két hónapja született meg a kislánya, Blanka.

Dér Heni nem tud elég hálás lenni azért, hogy végre kétgyermekes anyuka lett belőle. A férjével, Bakos Gergővel mindig is nagy családra vágytak, így még az sem kizárt, hogy egy harmadik babát is terveznek majd a jövőben. Egyelőre viszont minden pillanatot kiélveznek a kisfiukkal, Bendegúzzal és a két hónapos kislányukkal, Blankával. Az énekesnő mosolyogva gondol vissza arra a pillanatra, amikor beindult a szülése, ugyanis mint mondta, lángost sütött, amihez éppen a tésztát gyúrta. A kórházban is minden a lehető legjobban alakult, amiért örökre hálás lesz.

„Lelkileg és fizikálisan is nagyon jól voltam. Pofátlanul szerencsésnek éreztem magam, hiszen Blanka egészségesen és könnyen jött világra, ráadásul nem fájt semmim, nem kellett vágni, még egy tűvel sem szúrtak meg, és a saját lábamon sétáltam fel a szobánkba” – áradozott korábban Heni.

A büszke édesanya nem gyakran mutogatja a gyermekeit, ám ezúttal kivételt tett, és betekintést engedett egy családi fotózás kulisszái mögé. A két hónapos Blanka arcát először mutatta meg a kamerának. Az elkészült videót a hivatalos Instagram-oldalán tette közzé, a felvétel itt érhető el.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva