topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Szikora Róbert háta mögött már több évtizedes karrier áll: az énekes szerint ezen idő alatt mindig a szeretett felesége, Zsuzsa volt a támasza.

„A feleségem a fő múzsám mindenben, nem csak a társam, barátom és üzletfelem. A hosszú házasságnak nincsenek nagy titkai: a kegyelem mellett az, hogy engem szeret, a kiválasztottja vagyok. Elfogadom mindenestül a páromat. Egy tökéletes házasságban összeér a föld az éggel, úgy fogalmazhatunk, hogy egy keresztény frigyben hárman vannak benne, mert a Mindenható állandó jelenléte is érződik” – jelentette ki Szikora, akit a felesége akkor is elkísér, amikor külföldre kell mennie a munka miatt.

„Az évtizedek alatt erre szocializáIódtunk Zsuzsival, most már nem változtatunk ezen. Kísért engem mindig külföldre is, Párizstól Amerikáig, és ott maradtunk a helyen tovább pár napig, hogy kettesben is lehessünk. A koncertek apropóján világot láttunk... Nem panaszkodhatom, a hatvanas évek közepe óta utazom, és – Ázsiát leszámítva – keresztül-kasul bejártam a világot. Idén a Kárpát-medence volt fókuszban, jártunk a Felvidéken és Erdélyben is. Koncertet nem is halaszthatnék el csak úgy egy nyaralás miatt, hiszen tizenöt fős stábom van, a családjukkal együtt félszáz emberért tartozom felelősséggel” – mondta az énekes, aki hamarosan betölti a 70. életévét, ám esze ágában sincs nyugdíjba menni.

Bővebben a Blikk oldalán olvashatnak

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva