topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Ismerős arc tűnik fel a Sztárban sztár leszek! vasárnap esti adásában. Varga Viktor kedvese, Zsembera Liliána a félelmeit legyőzve áll színpadra.

A Madách Színház fiatal táncművészét az adás promóvideója alapján elképesztő énekhanggal áldotta meg a természet, ennek ellenére időbe telt, míg kellő önbizalmat szerzett a szerepléshez.

– Kislánykoromban nagyon félénk és visszahúzódó voltam, és alapvetően a mai napig befelé forduló személyiségnek mondanám magam. Ám Viktornak köszönhetően e tekintetben rengeteget változtam; amikor összekerültünk, teljesen különböző egyéniségek voltunk, ő maximálisan nyitott, társaságkedvelő, imádja, ha zajlik körülötte az élet. Neki köszönhetően én is egyre inkább ilyenné váltam, de sokáig küzdöttem önbizalomhiánnyal és önértékelési problémákkal – mondta el a Blikknek Liliána, aki emiatt sokáig nem is gondolt arra, hogy mások előtt is kiereszti a hangját. – Életem nagy részében csak otthon, magamnak énekeltem, leszámítva néhány alkalmat kiskoromból, amikor népdalokat énekeltem előadásokon. Jó ideig Viktornak sem mertem megmutatni az énekhangomat, de amikor végre megtörtént, nagyon tetszett neki.

Liliána nagyjából két éve döntötte el, hogy szeretne jelentkezni a Sztárban sztár leszek! műsorába, de nem akart felkészületlenül színpadra állni, ezért énektanárhoz járt, ami sokat lendített az önbizalmán is.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva