topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Molnár Ferenc Caramel hamarosan családi házba költözik

Izgatottan várja Molnár Ferenc Caramel és családja, hogy beköltözhessenek életük első kertes házába. A fészekrakást azonban nem kapkodják el. Az énekes és felesége, Szilágyi Szilvia rengeteget dolgozik azon, hogy a közös otthonuk a lehető legkényelmesebb és legkorszerűbb legyen, ezért sok időt töltenek a telken.

 
– Még sok a munka az új házzal, mondhatni, félidőben vagyunk, de szerencsére nem kell sietnünk, bár a feleségemmel mindketten nagyon várjuk, hogy beköltözhessünk. Erre remélhetőleg még idén sor kerül, de az az igazság, hogy mindig kitalálunk egy-egy kisebb vagy nagyobb változtatást, hogy tényleg minden olyan legyen az új házban, ahogy azt megálmodtuk. Most például a fűtés típusán változtattunk, ami nagy munka, de megéri. Amikor szükséges, én is beállok a felújításba, mert nem áll tőlem távol a kétkezi munka sem – mesélte mosolyogva a Blikknek Caramel.

Az énekes és családja jelenleg egy budai lakásban él, amit mindketten nagyon szeretnek.

– A városi életnek is megvannak a maga szépségei. A napokban például gondoltunk egyet, és lementünk vacsorázni az egyik közeli vendéglőbe. Mindketten szeretjük a budapesti pezsgést, de nagyon várjuk már a nyugodt életet is, amikor bármikor kiülhetünk a saját kertünkbe – fogalmazott Caramel, aki hozzátette: többek között a gyermekeik, a kilencéves Szofi és a tíz hónapos Miron miatt döntöttek a költözés mellett. – A családi házban nagyobb lesz a hely, ami a gyerekek szempontjából sem elhanyagolható, így most kiélvezzük a városi életet, miközben alig várjuk, hogy már az új otthonunkban hajthassuk álomra a fejünket.

Forrás: Blikk

 

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva