topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Az énekesnő évtizedeket töltött azzal, hogy megtanulja elfogadni a testét

Király Linda már számtalanszor bizonyította énekesi tehetségét, azonban most valami egészen másba vágta a fejszéjét, hiszen a Dancing with the Stars! versenyzője lesz. Mint kiderült, a táncos műsorral egy régi álma vált valóra, azonban mégis sokáig gondolkodott az ajánlaton, hiszen az énekesnő nem tartja magát táncos alkatnak. A zenész ezúttal a hozzá hasonló teltebb alkatú hölgyeknek akarja bizonyítani, hogy ők is lehetnek szexik és lehengerlőek. 

„Nagyon izgatott vagyok, nem tudom, mit fog kihozni belőlem a műsor. Már most nagyon élvezem a helyzetet: zseniális táncosoktól tanulhatunk, én már nyertem ezzel! Mindig is álmom volt, hogy megtanuljak rendesen táncolni, de valahogy mindig kimaradt az életemből, nem tudom miért. Bízom benne, hogy most sikerülni fog- Magamnak, és más hasonló alkatú nőknek akarom picit bebizonyítani, hogy mi is tudunk dögösek lenni meg szexik. Így ez kis önbizalom növelő feladat lett!” – kezdte a Borsnak Linda, akiben hatalmas a küldetéstudat a showműsor kezdete előtt. 

„Nem vagyok klasszikusan táncos alkat, de pont ezért akartam bevállalni. Szeretem a kihívásokat. Ha valamit elhatározok, akkor mindenemet belerakom. Ott volt például nemrég az Ázsia Expressz, az is egy olyan fizikai megterhelés volt, ami rendesen ijesztő volt. Viszont az bizonyította be nekem, hogy ha elhatározza magát az ember, akkor csodákra vagyunk képesek!” – mondta a sztár, akinek ezúttal Suti András oldalán kell majd helyt állnia.

Forrás: Blikk

Fotó: Király Linda Instagram

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva