topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Radics Gigi elárulta, mitől tart leginkább a Dancing with the Starsban.

Radics Gigi élete teljesen megváltozik most, hogy Baranya Dávid oldalán részt vesz a Dancing with the Stars műsorában. Az énekesnő elárulta, mi jelenti számára a legnagyobb kihívást a táncverseny során.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, a Megasztár egykori üdvöskéje – aki immár édesanya lett – most újra visszatér versenyezni, ezúttal a TV2 nagyszabású táncshow-jába. Ez azonban nagy elköteleződéssel jár, Gigi pedig nem akar lemondani arról, hogy a kislányával, Bellával minőségi időt töltsön. 

„Az életem egy részét a Dancingnek szentelem most, de igyekeztem úgy alakítani a dolgokat, hogy minden beleférjen az időmbe. Mivel maximalista vagyok, annyit próbálunk, amennyit kell, vagyis ahányszor kéri Dávid, de annak örülök, hogy úgy alakítottuk a gyakorlásokat, hogy a kislányomra jusson elegendő idő. Nekem ez nagyon fontos volt” – kezdte a Ripostnak Gigi, aki persze, azt is hozzátette, hogy nyerni érkezett a műsorba, ehhez viszont arra is szüksége lesz, hogy leküzdje a félelmeit, amelyek esetleg hátráltathatják.

„Azt gondolom, a tánc alapvetően intim dolog. Eleve az, hogy itt mindent meg kell magunkból mutatni szép, nőies ruhákban... Voltak is kérdések a fejemben ezzel kapcsolatban. Például, hogy lelkileg készen állok-e erre anyaként. Egy nő azért sok testi változáson megy keresztül, amikor anyává válik. Rajtam például volt 30 kiló plusz, amit, hála Istennek, sikerült leadni, és talán el is jött a pillanat, hogy fel merjem magam vállalni ország-világ előtt” – mondta az énekesnő, akinek az is nehézséget jelent, hogy egy „idegen” férfit közel engedjen magához. A testi kontaktus azonban elengedhetetlen a tánc során.  Alapvetően én egy gátlásos nő vagyok, nem vagyok hozzászokva, hogy egy idegen pasi ilyen közel legyen hozzám.

 

Forrás: Blikk

Fotó: Radics Gigi Instagram

 

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva