topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Óriási változáson ment keresztül Fásy Ádám lánya, Zsüliett. A csinos lány a Ripost-nak mesélt a részletekről.

Majd kicsattan Fásy Ádám egyetlen szeme fénye, Zsüliett! Hatalmas fogyása után nemcsak külsőleg, de kicsit talán belsőleg is megváltozott: sokkal felszabadultabb lett. Korábbi fotóin inkább a szolid elegancia, a finom, letisztult öltözködés volt jellemző rá. Azonban a szemfülesek kiszúrhatták az interneten, hogy Zsüli nemrég tetováltatott, és nem is akármit: egy színes oroszlánfejet varrtak a felkarjára. Na de mi áll - ennek a koránt sem szolid - változásnak a hátterében?

A magassarkút is elhagyta

Ha egy nő hirtelen, drasztikusan változtat a külsején: úgy, mint a nagy fogyás, egy új hajszín, vagy épp egy látványos tetoválás, az mindig valamilyen krízis utáni lelki megtisztulásról árulkodik.  

Zsüli a Ripost-nak elárulta, nála mi vezetett a nagy átalakuláshoz. Arra is választ adott, hogy miért cserélte le a nagyon elegáns viseletet kicsit sportosabbra. 

"Mindig is megvolt a laza oldalam, csak kevésbé mutattam meg. A vagánysághoz kell az önbizalom, és nekem ezzel kapcsolatban sokat kellett dolgoznom magamon, de jó úton haladok! Míg régebben inkább az elegáns öltözéket és csak a magassarkút favorizáltam, idén nyáron fel sem vettem a  magassarkút!" – árulta el Zsüli, aki bevallotta, nem csak a saját döntése volt a stílus váltás,  a kényszer is rávitte a sportcipő viselésére.

 – tette hozzá a szépség, akinek éppen a minap engedte meg orvosa, hogy a merevíts nélkül is lábra álljon. 

 

 

Biztató üzeneteket kap

Zsüliett korábban, némi  súlytöbblettel is szép lány volt,  de egy ideje már ettől  is megszabadult és  jól érzeni magát a bőrében. Sok bántást kapott akkoriban, ma már inkább az ellenkezője igaz.  Sokan biztatják és motiválják. Mióta tetkója lett, kifejezetten vagánynak látja az internetes közönség. 

– írta egyik hozzászóló, de többen is lelkesen csatlakoztak hozzá.

– nyilatkozta Zsüli, aki néhány szót az új szerzeményéről is mondott. Ez a tetkó igazán látványosra és színesre sikeredett a karján. 

 

 

"Imádom a tetkókat!"

A szemfülesek észrevehették, hogy míg korábban nem díszítette ennyi tetkó, most két új rajz is felkerült Zsüliett mind a két felkarjára. Az egyik oldalán a videóvágó munkáját varratta magára, a másikon  egy oroszlán ékeskedik. 

 – lelkendezett Fásy Zsüliett az állatok királyairól.

Forrás: ripost.hu

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva