topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Próbálja megjavítani házasságát, de ez igencsak nehéznek bizonyul.

Király Viktor egy igencsak rejtélyes énekesnek mondható. Ritkán osztja meg terveit, elképzeléseit vagy magánéletének kisebb-nagyobb történéseit. Ennek ellenére, lenne miről mesélnie. 

A legutóbb az a hír járta, hogy Viktor és felesége Virág Anita házassága válságba került. A pár elhatározta, hogy mindent elkövet annak érdekében, hogy megmentsék a számukra végtelenül fontos kapcsolatot. Habár szétköltöztek, a mai napig próbálkoznak helyreállítani az idillt, Király Viktor, felesége tanácsára, még a meditálni is elkezdett, hogy oldja a felgyülemlett feszültséget. 

Rajongóinak azonban nem elég az a ritka alkalom, mikor Viktor interjút ad, vagy szerepel egy podcast adásban. Követői folyton faggatják az énekest a legkisebb információmorzsákért is. Ezúttal, Instagram oldalán válaszolt arra, hogy minden rendben van-e vele és mik a tervei a jövőben: 

„Jól vagyok, mostanában újra belebújtam a munkába, most is fellépésről jövünk. Nagyon sok új zene fog mostanában megjelenni” – nyugtatta meg követőit. 

„Mostanában forgattam le egy új klipet egy original zenéhez. Angolul fog megszólalni, úgyhogy nagyon várom mi lesz a véleményetek, a szám címe az, hogy Break me, egy saját dal…” – jelentette be új dalát, magyarul „Törj össze” címmel, mellyel minden bizonnyal feleségének akar üzenni. A kérdés csak az, hogy pontosan mit. (Bors)

Forrás: Blikk Rúzs

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva