topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Gucci parfümöket nézett a reptéren, ezért lekéste a Marosvásárhelyre tartó gépét Manuel / Fotó: Fuszek Gábor

A fiatal magyar előadó Marosvásárhelyre utazott volna repülőgéppel, azonban elakadt a reptéri parfümosztályon, így a gép elment nélküle. Bár elindult kocsival, de így körülbelül 400 000 forintot bukhatott az utazáson, fiatal rajongói pedig hiába várták ajándékokkal.

A botrányokkal teli életéről híres Manuel Instagram-történetben osztotta meg rajongóival, hogy sikerült lekésnie a repülőgépét, mivel Gucci parfümöket próbálgatott a reptéri üzletben. Kiemelte, hogy ne aggódjanak a rajongók, elindult Marosvásárhelyre, de a repülőút híján 9 órás kocsiúttal később érkezik majd.

Marosvásárhely, minden oké, odaérünk. Csak 6 óra az út, ha megállunk, 7. Befújtam magam

– ecseteli a parfümre célozva a következő Instagram-videóban, amiben már az autóból jelentkezett be, majd hozzátette:

250 ezer az oda út, 100 volt a jegy, amit buktam a repülőre, meg 40 a parfüm, úgyhogy ez egy 400 ezer forintos fújás volt, de nagyon finom az illata legalább. Legalább ennyi, na, sietünk

– emelte ki a történetben, majd kicsivel később kiderült, hogy a rajongói a marosvásárhelyi reptéren várták volna ajándékkal, de sajnos így nem találkozhattak a kedvencükkel.

A szemfülesek azt is kiszúrhatták, hogy Manuel nem egyedül utazott volna, Majka is vele tartott, azonban neki sikerült felszállnia a gépre, így ő zökkenőmentesen odaért, csak hát Manuelt nem találta sehol:

Megérkeztünk Marosvásárhelyre. Keresem Manuelt, hogy hol van, csak nem látom. A terminálban még ott volt, de most nincs itt. Manu, hol vagy, tesó?

– tette fel a kérdést nevetve Majka egy Instagram-bejegyzésében.

 

 

Forrás: Blikk

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva