topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Majka nem tűri, hogy beleszóljanak az öltözködésébe / Fotó: Pozsonyi Zita

Majka hatalmas sikerének talán éppen az az egyik titka, hogy soha nem akart mások elvárásaihoz igazodni és ez a fajta öntörvényű hozzáállást az előadóművészetében is megőrizte.

Ám állítása szerint, ha úgy hozná az élet, hogy civil munkát kellene vállalnia, akkor is inkább magányos farkas lenne, mint olyasvalaki, aki ki van szolgáltatva a főnökének. Elmondása szerint nagyon hiú, az öltözködésébe sem engedi meg senkinek hogy beleszóljon.

Majkát élénk színű tarka ingekben sokszor láthatjuk / Fotó: TV2

- Soha nem szerettem másnak dolgozni, sem pedig más emberek munkájától függeni. Tehát valószínűleg vállalkozó lennék, ha nem az előadóművészet lenne a hivatásom.

Persze nyilván ebben a szakmában is sok mindenkivel együtt kell működni, de számomra a közös munka alapfeltétele, hogy vicces, kedves és jó indulatú legyen az a személy akivel dolgozom, talán ezek az értékek a legfontosabbak számomra ‒ magyarázta Majka, aki előadóművészként a megjelenésére is nagy figyelmet fordít. A zenész számtalanszor láthattuk, luxus divatcikkeket viselni, ám állítása szerint, nem a márka az elsődleges szempont, amikor vásárol.

Bővebben a Blikk oldalán olvashatnak

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva