topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Tovább gyűrűzik Opitz Barbi és családja drámája. Az egész onnan indult, hogy az énekesnő nemrég bejelentette, hogy újra egy párt alkot Alberttel, aki a család szerint rendszeresen bántalmazta, sőt egyszer el is rabolta őt.

Az aggódó édesapa egy leleplező Tiktok videóban mesélt el mindent, amit lányától hallott a férfival kapcsolatban. „Kislányom, amit ma láttam újságcikket, amit elmondtál erről a mocsokról, az igaz? Nem te mondtad el nekem, hogy hogy fojtogatott? Azért kell egész életemben szenvedjek, mert féltelek attól, hogy egy nap majd megöl az a rohadék? Karácsony előtti nap nem csak elvitte a telefonodat és nem csak aludtál te. Téged aznap úgy megvert, hogy abba hiba nem volt, a telefonodat pedig ripityára törte a k*csög… Összetörte a bejárati ajtót. Te ezt az embert véded meg szereted? Megbolondultál? Vagy megrontottak vagy bedrogoztak vagy mit csináltak veled?!" – mondta magából kikelve a férfi, ez azonban visszájára sült el. Barbi nemcsak, hogy megszakította vele a kapcsolatot, de egyenesen őt kezdte el bántalmazással vádolni, ami hatalmas fájdalom volt az apuka számára.

„Már nincs mit titkoljak, beletörődtem abba, ami körülöttem történik. Nagyon komoly vádak hangzottak el a részükről, de én akkor is szeretem a gyermekem, ha ő nem tudja, mit beszél. Nem tudja azt sem, mekkora fájdalommal sújtott engem. Érdekes, hogy a másik lányomnak, Ginának más a véleménye. Ő egy okos nő, biológus. Sírva hívott fel, hogy a Barbi hogy mondhatott ilyet rólam, mikor mindig a tenyeremen hordoztam őket, segítettem nekik… Aztán ország-világ előtt meg lettem alázva. De már nem érdekel, mert mint mondtam, szeretem a lányomat, és szeretném vele mindezt tisztázni. Csak sajnos ők még mindig nem jelentkeztek és Barbit sem tudom felhívni. El kell mennem innen a faluból, mert itt sokan örülnek az én problémámnak. Pedig itt is rengeteg embernek segítettem. Ez azonban csak az egyik része… A család egy más téma. Amikor valaki a szeretteiben csalódik, a feleségében, a gyermekében, akkor miről beszélünk?! Foggal-körömmel küzdöttem azért, hogy a családunk együtt maradjon, de mindhiába. Mert, akik az ördögnek a leszármazottjai, azok az én családomat keresték meg…”- mesélte a Borsnak az édesapa, aki elmondta, hogy ugyan nagyon bántják Barbi szavai, a szülői szeretet mindennél erősebb.

Forrás: Blikk Rúzs

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva