topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz

Magyarok Világszépe

Fásy konyha

Besokallt Varga Viktor. Az énekes közel egy éve jurtában él, miközben folyamatosan azon dolgozik, hogy az általa korábban vásárolt családi házát lakhatóvá tegye.

A felújítással azonban nemigen halad.  Mint arról korábban beszámoltunk, a szombaton tomboló szélvihar hatalmas károkat okozott Viktornak. Az énekes házáról ugyanis levitte a tetőt. A történtekről most a Blikknek mesélt. 

– Ahol én lakom, ott egyébként is mindig szelesebb az idő a hegyek miatt, de most szombaton hatalmas volt vihar tombolt. Nyolcvan-kilencven kilométeres széllökések voltak. A házon lévő tető egyébként is ideiglenes volt, édesapámmal tettük fel. A telet kibírta, de ezt az időt már nem. Épp nem voltam otthon, amikor ezt történt, a szomszéd küldte a fotót azzal, hogy az ő fáján landolt a tetőm. Azonnal rohantam haza – kezdte Viktor  Viktor felmérte a károkat, s nagyon maga alá került. Az utóbbi egy évben ugyanis folyamatosan a házon dolgozik, de úgy érzi, nem jut egyről a kettőre.

Varga Viktornak az édesapja és a barátai segítettek visszarakni a tetőt

– Szombaton mély depresszióba estem, elegem van abból, hogy sehogy se haladok a házzal, mindig jön valami probléma, ami miatt minden borul. Másnap reggel azonban jött édesapám és az egyik barátom is a brigádjával, hogy együtt megcsináljuk a tetőt. Én soha senkitől nem kérek segítséget, legfeljebb az apámtól, de nagyon jólesett, hogy most volt még néhány szorgos kéz. Két óra alatt visszaraktuk a tetőt, és ezzel a rosszkedvem is elillant. Tényleg olyan dolgok történnek meg velem, ami senki mással –nevetett fel Viktor.

Forrás: Blikk

 

 

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva