topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz

Magyarok Világszépe

Fásy konyha

Dolly nem esett pánikba, és még ma is nevetve emlékszik vissza élete legkínosabb pillanatára

Kisdologból nagy felhajtás lett: Dolly percekkel a fellépése előtt az illemhelyen rekedt. Élete legkínosabb félóráját töltötte ott a művésznő, miközben a közönség már alig várta, hogy elkezdődjön a koncertje. Egy egész brigád kellett hozzá, hogy kiszabadítsák, és még az ajtófélfát is ki kellett vésni.

Örök optimista, aki a legnehezebb helyzetekben sem veszíti el a humorérzékét. Ilyennek ismerjük Dollyt, és ilyen volt a Blikk TV Címlapsztori extra című műsorának felvételén is, ahol kendőzetlen őszinteséggel és töretlen jókedvvel mesélt élete legkínosabb élményéről is, amikor szorult helyzetbe került egy fellépése előtt.

Életem legkínosabb pillanatában is röhögtem, amikor egy fellépés előtt öt perccel bezáródott mögöttem a vécéajtó, és nem tudtam kijönni

– mesélte a Blikk kamerái előtt nevetve az EMeRTon-díjas énekesnő.

Azt mondták, ne a mobil illemhelyre menjek, hanem a szemben lévő másikba. Aztán amikor jöttem volna ki, kulcscsomóval nem nyílt ki. Próbáltam menekülőutat keresni, kerestem az ablakokat, hátha ki tudok mászni, de nem tudtam, mert nem volt ablak. Hoztak kulcsot, azzal sem sikerült, eltörték a zárat, úgyhogy véglegesen nem lehetett kinyitni, ráadásul az ajtó befelé nyílt, tehát még ki sem lehetett feszíteni – ecsetelte a kilátástalan helyzetet Dolly a Címlapsztori extra adásában, amelyet a Blikk.hu YouTube-csatornáján szerdán láthatnak a nézők.

A beszélgetés további részetei a Blikk oldalán

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva