topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz

Magyarok Világszépe

Fásy konyha

Opitz Barbitól egyszerűen eláll a lélegzet is! A göndör hajú énekesnő tudja jól, mit csinál, ugyanis napról napra elvarázsolja a rajongóit a különféle táncos videóival, melyek közül most egy újabbat osztott meg, nem is akármilyen szerelésben.

Opitz Barbi a botránya után azon is elgondolkozott, hogy külföldön folytassa a karrierjét, hiszen rendkívül tehetséges a fiatal énekesnő. A hatalmas hajkoronával rendelkező lány így fogalmazott nemrég:

"Én ezen már többször elgondolkoztam, hogy soha nem költöznék el Magyarországról. Nagyon szeretek itt élni, magát az országot is szeretem, meg azt a közönséget, akit így magamhoz láncoltam. Imádok itt fellépni, megszerettem azt, amit itthon értem el. Nyilván vágyom én is a világhírnévre, de én így is teljesen meg vagyok elégedve. Persze, vannak még céljaim, meg szeretnék szintet lépni, de szerintem a szépség, a külső az egy múlandó dolog, a tehetség és a lélek az sokkal nagyobb érték" – fejtette ki.

Az biztos, hogy az előadó alakját és különleges megjelenését sokan megirigyelhetik, a közösségi oldalain pedig egyre több tartalmat tesz közzé magáról a lány. Köztudott, hogy táncolni is jól tud, így nem meglepő, hogy az egy napig megtekinthető Instagram-történetében ismét egy táncolós videót osztott meg. Igen ám, de nem is az erotikus csípőmozgása a legszembetűnőbb, hanem a mélyen dekoltált felsője, illetve az átlátszó ruha, amiben vonaglott.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva