topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Egy évvel ezelőtt adott életét az ikreinek Rúzsa Magdi, aki most elárulta, milyen személyiségek a kicsik.

A Nők Lapjának arról is beszélt, hogy a kicsiknek már alakul a személyiségük is. Elmondása szerint Keve az, aki mindent megvizsgál, érdeklik az apró részletek, Zalán pedig igazán muzikális. Ha meghallja a zenét, keresi a forrását, és ha tudná, szétszerelne mindent. A kislánya, Lujza pedig egy igazi művészlélek, sok táncos mozdulatot tesz.

– Kemények, kíváncsiak, mozgékonyak, járnak, pakolnak, jó buli lesz velük az élet – árulta el a lapnak Magdi.

Az énekesnő három gyermek mellett szigorú napirendet is tart, ami nem csoda, hiszen mindent egyszerre kell csinálni. A férjével, aki mindenben segít neki, a gyerekek születésévél még erősebb lett a kapcsolata.

– Nyilván más az élet kettesben, de mi öten vagyunk jól, így váltunk igazi családdá, és jól bírjuk a megpróbáltatásokat. Néha megrendülünk, kicsit elfáradunk, de alapvetően nem érzem, hogy káosz lenne. Az természetes, hogy vannak nehézségek, de több a boldog, szép, mély, meghitt pillanat – mesélte Magdi.

Ami a munkát illeti, februárban dupla Aréna-koncertet ad, ám szerinte most van fontosabb a saját igényeinél. Ikrei minden pillanatánál ott akar lenni, ezért nem is esne jól számára másra figyelni.

Forrás: Blikk

Fotó: Varga Imre

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva